Crònica del Bàsquet Manacor

Bona setmana per a les fèmines del Bàsquet Manacor.

Infantil Femení Restaurant Es Cruce
Dakota Alcúdia, 31 – B. Manacor, 66
Excel·lent partit de les infantils on van demostrar una gran actitud durant els 40 minuts. Una bona defensa va dificultar molt les coses a l’equip rival i ens va permetre realitzar uns quants contraactacs que ens ajudaven a ampliar la distància en el marcador. En estàtic la pilota circulava ràpid i no dubtàvem a atacar cistella. A seguir per aquest camí, treballant dia a dia!!!

Infantil Femení Forn Ca’n Tòfol
B. Manacor, 61- Cide, 50
Bona posada en escena del nostre infantil, amb bona idea de joc i passant gust de jugar. A partir d’aquí, i a diferència dels darrers partits, vam anar de més a menys, jugant un bàsquet amb poca mobilitat i intentant travessar parets. Ens queda molta feina a fer en un equip que pot arribar a jugar un molt bon bàsquet com ens ha demostrat a en trams de diferents partits. Seguirem fent feina per disfrutar més de cada dia!!! Gràcies a les minis Maria del Mar i Aina!!!

Victòria dins Hispània i derrota molt ajustada a casa contra l’Alcúdia de les júniors
Victòria a domicili a la pista de l’Hispània, en un partit marcat per la igualtat i derrota ajústadíssima a casa davant el Dakota.

Infantil Femení Benzineres Febrer Martí
B. Manacor, 62 – Ugui Espanyol La Salle, 12

Partit a on les nostres nines van ser molt superiors a les companyes de primer any de La Salle. Un partit molt complet de tot l’equip que ha sumat una nova victòria per seguir lluitant pel lideratge de la lliga especial. Enhorabona equip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: