Crònica del Bàsquet Manacor

Setmana de Concentracions

Aquest cap de setmana na Júlia Aguiar, en Francesc Joan Blanquer, en Pau Cortès i en Joan Adrover han gaudit d’una gran experiència de bàsquet i formació. En Joan Francesc i na Júlia han participat a la concentració de la preselecció balear de minibàsquet durant tres dies de convivència i entrenaments per tal de preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibàsquet. Per la seva banda, en Pau i en Joan, varen formar part del combinat d’infantils de primer any que va jugar un partit amistós amb la preselecció mini masculina. També destacar el treball en el cos tècnic d’en Sergi Nieto, entrenador del nostre infantil RESTAURANT ES PARC, de na Marina Pascual, entrenadora del nostre infantil PERFUMERIES XARIG i d’en Joanma Bernabé, que enguany porta a terme sessions de tecnificació en el nostre Club.

Sènior Masculí Balear. Lliga Palmer Immobiliària
Fisioterapia Aina Vadell Molinar, 65 – B. Manacor Cárnicas Suñer, 99
Els manacorins van jugar a ratxes a la pista del Molinar. Es van recuperar sensacions en un partit prou bo en atac, però amb alguns conceptes a treballar en defensa. L’inici va ser molt fort per part del Bàsquet Manacor, amb un 6 a
15 de parcial al marcador. Tot seguit el Molinar, que no va baixar els braços, van remuntar el marcador fins al 18-21 al final del primer quart. A partir d’aquest moment els nostres jugadors van començar a triar millors opcions en atac i va pujar l’efectivitat anotadora gràcies al bon afer dels pivots i a l’encert des de la línia de triple. En defensa, però, seguien tous i permetien segones oportunitats als rebots. Les errades al tercer i quart quart en atac del Molinar els va permetre allunyar-se al marcador fins als 34 punts de diferència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: