Crònica del Bàsquet Manacor

ELS JÚNIORS PEUGEOT GRUPO COLL VENCEREN EN UN ESPECTACULAR PARTIT A SA INDIOTERIA PER 59 A 61

El nostre júnior vermell va disputar un partit d’infart a Sa Indioteria. Gràcies al gran joc de la primera part l’equip es va distanciar en el marcador però una reacció dels rivals va fer possible un final ajustat que caigué per mèrits propis de part dels nostres jugadors.
Els nostres cadets C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS mostraren la seva bona dinàmica i venceren a l’ Àgora Portals per un clar 52 a 97.
D’altra banda, els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA també guanyaren, de forma molt clara, als companys de Pollença per 57 a 31 en un molt bon partit de tot l’equip.
Els cadets CRONOMOTOR realitzaren un partit molt complet i venceren als companys de Sant Josep gràcies a un atac ràpid i en conjunt. Al final el marcador fou de 58 a 39 pels nostres jugadors.
Gran victòria del nostre infantil CREUERS ILLA BALEAR per 101 a 50 davant el UADIS de Sant Josep i també gran victòria dels infantils MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA a Pollença per 60 a 70. Els infantils XINXERAM es veren superats pel físic dels jugadors de Portals acabant el partit amb un marcador desfavorable de 78a 28.
GRAN PARTIT DE LES SÉNIORS BUFETE PERELLÓ A CALVIÀ I TORNADA A LES PISTES DE NA GEMMA
Les nostres sènior realitzaren un partit espectacular a casa del Calvià i venceren per un contundent 41 a 80. A més de la victòria, l’alegria més gran fou la reaparició a les pistes després de molts mesos de na Gemma , que tornava després de superar una greu lesió de genoll.
Les cadets RT. ES CRUCE varen competir al màxim a Sa Pobla amb un resultat final de 64 a 46 per a les locals.
Les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL es veren superades per les companyes de La Salle en un partit molt divertit i dinàmic. El marcador fou de 43 a 75 per a les nines de Palma. Per la seva banda les infantils ADVOCATS JOAN PICÓ venceren per 69 a 19 a les companys de Lloseta en un partit molt bo de les nostres nines.
DISSABTE MATÍ ELS NINS DEL MINI OFI-ILLA, ELS NINS DEL PREMINI SONSÒNIA CENTRE AUDITIU I LES NINES DEL PREMINI INNOVATEC SECURITY DISFRUTAREN DE LA TERCERA ETAPA DEL RUN AND GUN
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: