Crònica del Bàsquet Manacor

Arribà el cap de setmana més esperat, els equips preminis i minis tornaren a disfrutar de les competicions

Després de més d’un any, les nines i els nins menors de 12 anys, les entrenadores i els entrenadors i les famíliles, pogueren tornar a gaudir del bàsquet i la competició.
Els nostres preminis SONSÒNIA CENTRE AUDITIU jugaren el seu primer partit a Manacor contra La Salle de Palma. Les nines del nostre equip premini femení INNOVATEC SECURITY gaudiren del seu primer partit a casa del Sant Josep.
Foren dos partits vibrants a on les nines i els nins del nostre Club i les companyes i companys de Palma viviren l’alegria i l’emoció de la competició.
Les nines del mini femení ABBACINO debutaren acasa del Santanyí, feren un molt bon partit i guanyaren per 46 a 63. Els nins del mini BICICLETES CALDENTEY iniciaren la lliga Santa Maria, mostraren un gran potencial i venceren per 41 a 91. Els minis OFI-ILLA disputaren el seu primer partit a casa amb els companys del CB Porto Cristo, fou un partit molt divertit a on els nins del Port s’imposaren.
Per la seva banda, els minis OPTICALIA MANACOR iniciaran la competició el proper cap de setmana.
Els quatre equips cadets que jugaren el cap de setmana venceren els seus partits
Les nines del Cadet  BENZINERES FEBRER MARTÍ guanyaren en un emocionant partit al Pollença per 49 a 47, el cadet masculí C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS va guanyar a la pròrroga a l’Inca per 67 a 76. Els cadets CRONOMOTOR venceren al Binissalem per 63 a 38 i els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA feren un gran partit per vèncer 46 a 25 a l’Hispània.
Finalment, les séniros BUFETE PERELLÓ segueixen amb una gran dinàmica i guanyaren dins Campos mentre que els séniors MOBILIARI NADAL no pogueren fer-se amb la victòria també davant el Campos a Manacor.
En categoria júnior interilles derrotes del femení RT. EL PINO i del masculí RT. ES PARC. El júnior GRUP COLL es va veure superat pel Sant Josep per un ajustat 62 a 51.
En categoria infantil victòries dels dos equips femenins. Les nines de l’infantil ADVOCATS JOAN PICÓ guanyaren a Andratx i les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL venceren al Santa Maria. En masculí, l’infantil CREUERS ILLA BALEAR guanyà de manera clara al UADIS i els infantils RT. XINXERAM venceren dins Consell. Els infantils MALLORCA SERVEIS IMMOBILIARIA perdern en la seva visita a La Salle.
Mini Bicicletes Caldentey
Mini Abbacino
Premini Innovatec Security

Cadets C Pocoví Disseny d’Interiors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: