Crònica del Bàsquet Manacor

ELS NINS I NINES DE L’ESCOLETA HIPER CENTRO BÀSQUET MANACOR DISFRUTAREN D’UNA DIVERTIDA JORNADA ESPORTIVA

Els més de 60 nins i nines de la nostra escoleta Hiper Centro varen poder gaudir dissabte passat d’una diada multiesportiva organitzada pel Consell de Mallorca. Va ser una jornada molt divertida i molt entretinguda per a tots els infants a on varen poder jugar a bàsquet, a dames, a carreres de sacs, a fer construccions, …. Des d’aquí agraïm la gran tasca dels educadors i educadores de la nostra Escoleta, la gran tasca de les persones que treballen a la delegació d’Esports del Consell de Mallorca i a la gran confiança dipositada en nosaltres de totes les famílies del infants de l’Escoleta.
GRAN VICTÒRIA DELS JÚNIORS RESTAURANT ES PARC A LA LLIGA INTERILLES
Els nostres júniors mostraren tot el seu potencial davant el CB Boscos de Ciutadella i venceren en un emocionant partit disputat a La Salle per 76 a 68. Amb aquesta victòria l’equip dirigit per Josep López i Tomàs Bosch s’asegura la possibilitat de seguir competint per entrar al Campionat de Balears.
El júnior masculí GRUP COLL va perdre a casa davant el Pizza Presto per 50 a 68.
LES NINES DEL CADET FEMENÍ RESTAURANT ES CRUCE I LES NINES DEL CADET BENZINERES FEBRER MARTÍ SEGUEIXEN LLUITANT PEL PRIMER LLOC A LA LLIGA
Les nines del nostre cadet Vermell mostraren una gran versió i aconseguiren la victòria davant el Sa Pobla per 54 a 44 fet que consolida la segona plaça del seu grup i les permet seguir competint pel primer lloc final.
Per la seva banda les nines del cadet Blanc continuen en la lluita per aconseguir la classificació al Campionat de Balears després de vèncer a Sa Pobla per un ajustat 64 a 67.
EL CADET MASCULÍ C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS COMPETIRÀ A POLLENÇA PER ENTRAR AL CAMPIONAT DE BALEARS
Els nostres cadets  també guanyaren a l’Español Ugui de La Salle i a la darrera jornada es disputaran el primer lloc i l’accés al Campionat de Baleras a casa del Pollença.
En altres partits a destacar del cap de setmana, les nostres séniors BUFETE PERELLÓ perderen a casa contra el Calvià en un partit on l’equip competí al màxim fins el darrer segon. El Cadet CRONOMOTOR  manté el segon lloc a la lliga després de guanyar al Sant Josep B. L’infantil femení ADVOCATS JOAN PICÓ va guanyar clarament a la pista de Lloseta i els nostres minis OPTICALIA MANACOR guanyaren clarament al Llucmajor.
Finalment, el nostre mini OFI-ILLA i el nostre premini SONSÒNIA CENTRE AUDITIU van demostrant la seva millora partit a partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: