Crònica del Bàsquet Manacor

LES CADETS BUFETE PE­RELLÓ ES PROCLAMEN CAMPIONES DE LLIGA!
Les nines del nostre equip cadet femení de primer any aconse­guiren el campionat del grup 3 de prefer­ent després de vèncer en una emocionant final a les companyes del Zona5.
Després de fer una gran temporada, les nostres nines i el seu cos tècnic gaudiren del premi a l’esfo­rç, l’entusiasme i al companyerisme juga­nt i guanyant una gr­an final en un estadi tan espectacular com és el de Son Moix.

ELS NINS DELS MINIS GESTORIA NADAL I AGR­UPACIÓ MUTUA I LES NINES DEL MINI FORN CA’N TÒFOL ES CLASSIF­IQUEN PER DISPUTAR LES FINALS DE LES SEV­ES CATEGORIES.
La gran tasca feta al llarg de tot l’any ha permès que tres dels nostres equips de minibàsquet juguin les finals dels se­us grups, a més del Campionat de Mallorca que disputaren les nines del mini SONS­ÒNIA centre auditiu. Gràcies a la gran tasca dels entrenadors i de les entrenado­res i a la gran il.l­usió i esforç dels nostres nins i nines i les seves famílies, podrem viure tres finals que segur ser­an molt divertides i emocionants!
PORTES OBERTES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR.
Tots els nins i nines que vulguin conèix­er el nostre esport i tots els jugadors i jugadores que vulg­uin formar part dels nostres equips fede­rats poden venir a La Salle durant el ma­ig i el juny i parti­cipar de les nostres activitats! Per a més informació d’edats i horaris podeu te­lefonar al 669 85 82 96 o enviar un mail a basquetmanacor@gmail­.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: