Crònica del Bàsquet Manacor

N’ADRIAN BALVAS, NA MIREIA TOUS, NA CATERINA VILLALONGA, EN JOANMA BERNABÉ I EN SERGI NIETO HAN DISPUTAT EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES.

N’Adrián, na Caterina i na Mireia han format part de les seleccions balears que han representat les nostres illes al Campionat d’Espanya disputat a San Fernando.
Les nostres seleccions han competit al grup especial contra seleccions tan potents com la de Catalunya, Madrid o Andalusia. Aquesta alta exigència competitiva ha permès als nostres joves jugadors viure una gran experiència formativa a nivell esportiu i a nivell humà.
D’altra banda, en Joanma com a seleccionador masculí i en Sergi com a entrenador ajudant han realitzat una gran tasca en un campionat de la màxima exigència.
Finalment no podem oblidar la gran tasca de na Marina Pascual, entrenadora del nostre Club, amb la selecció femenina malgrat no poder viatjar a Cadis.
Enhorabona a tots sis!
EXCEL.LENT PARTICIPACIÓ EN EL CAMPUS DEL BÀSQUET MANACOR
De dia 23 de juny fins dia 30 de juny s’ha celebrat a La Salle el tradicional Campus del Club Bàsquet Manacor amb un èxit de participació i amb una gran acollida per part de tots els nins i nines i les seves famílies.
Han sigut sis dies d’aprenentatge, fomació, diversió, convivència i amistat que dessitjam que hagin sigut molt profitosos pels nins i nines campistes.
A més, gràcies a FRUITES I VERDURES NA CAMEL.LA els nins, nines, entrenadors i entrenadores han pogut berenar cada dia de fruita boníssima!!!
LES PREMINIS INNOVATEC SECURITY ACABAN LA LLIGA AMB UN GRAN PARTIT I LES MINIS ABBACINO JUGARAN LA FINAL DEL SEU GRUP CONTRA FELANITX.
Excel.lent final de temporada de les preminis dirigides per na Silvia i na Gemma que, davant un públic molt entregat, ens mostraren la seva gran evolució i les seves ganes de jugar a bàsquet.
D’altra banda, les minis Abbacino aconseguien classificar-se per a la final de la seva categoria que jugaran a Felanitx. Un gran finalde temporada per a un equip que ha seguit una gran progressió!
JORNADES DE TECNIFICACIÓ DURANT EL MES DE JUNY
El nostre Club realitzarà sessions de millora tècnica i tàctica en petit grup o en format individual al llarg del mes de juliol al poliesportiu de La Salle.
Si voleu informació podeu enviar un correu a basquetmanacor@gmail.com o telefonar al 667025063

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: