Crònica del Bàsquet Manacor

EL BÀSQUET MANACOR INICIA LA PRETEMPORADA AMB UN TOTAL DE 24 EQUIPS FEDERATS

Aquest mes d’agost, els equips federats del Bàsquet Manacor, 10 de femenins i 14 de masculins, han iniciat la pretemporada al pavelló de La Salle.
Els més petitets i les més petitetes, d’iniciació a mini, estan realitzan sessions setmanals amb la pilota de bàsquet com a protagonista. Els i les més grans, d’infantil a sénior, realitzen sessions de preparació física de la mà de LABORATORI22 i sessions de pista.

NA JÚLIA AGUIAR, NA MARIA GELABERT, N’AINA PÉREZ, NA MARIA LLODRÀ, NA MARIA DEL MAR NADAL I NA MARIA ANTÒNIA VADELL HAN PARTICIPAT AL CAMPUS TALENT DE LA FBIB

Les nostres sis joves esportistes han participat al llarg d’aquesta setmana al Campus Talent de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears juntament amb les jugadores amb més projecció de les nostres illes. Na Maria del Mar Ordinas també hi estava convocada però no hi ha pogut participar. Des d’aquí enviam l’enhorabona a les set jugadores i enviam molts d’ànims a na Maria del Mar Nadal que va patir una lessió el primer dia d’entrenament.

PORTES OBERTES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

 
Durant el mes d’agost el nostre Club obre les portes a totes les nines i a tots els nins que vulguin conèixer el nostre esport o que vulguin seguir la seva formació al nostre Club. Les portes obertes s’ofereixen a nins i nines nascuts a partir de l’any 2015.
A les nostres xarxes socials, Facebook i Instagram, trobareu la infomació d’horaris i dies. A més, podeu telefonar al 667025063 o enviar un correu a basquetmanacor@gmail.com si voleu conèixer mes informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: