Crònica del Bàsquet Manacor

Pau Duran jugarà la lliga EBA.

En Pau Duran, jugador format íntegrament al Bàsquet Manacor, ha fet el bot a la lliga EBA en fitxar pel Flanigan Calvià. Després d’iniciar el seu primer any sènior amb el nostre equip de categoria balear, la seva qualitat i la seva projecció el porten a una lliga superior i d’àmbit nacional. Li desitjam el millor i esperam que pugui seguir amb la seva formació i creixent com a jugador. Enhorabona a en Pau i a tots els entrenadors del nostre Club que han format part importantíssima en el seu camí de formació i d’aprenentatge!

Diumenge passat un gran nombre de nins i nines, entrenadors i entrenadores i pares i mares del nostre Club varen assistir a l’espectacular victòria del B The Travel Band Mallorca Palma. Gràcies als companys del B The Travel Band per la invitació!

Na Caterina Villalonga i n’Adrián Valbas van, juntament amb altres companys de categoria mini de primer any, a la sessió B The Travel Band Rookie Mini que s’ha celebrat a la pista del B. Manacor. Una gran oportunitat d’aprenentatge i formació pels nostres dos joves jugadors!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: