Crònica del club Bàsquet Manacor

ELS EQUIPS MINIS VAREN TORNARA A LES COMPETICIONS AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA

 

Els nostres minis D5 SPORT SHOP varen tornar a la competició davant els companys de La Salle de Palma i varen fer un autèntic partidàs aconseguint vèncer per 100 a 57 en un partit marcat per l’alt ritme de joc dels dos equips.

Els mini vermell va visitar la difícil pista del CB Pollença. Tot i fer un bon partit els locals dominaren el marcador per 64 a 47 però la millora dels nostres joves esportistes és notable des de l’inici de la temporada.

Per la seva banda els minis de categoria especial, el mini BICICLETES CALDENTEY, va notar la falta de competició i d’entrenaments al cent per cent i es va veure superat pel Pollença per un marcador final de 58 a 100. Tot i el resultat l’equip va fer una bona primera part i de ben segur que seguirà creixent a partir de l’esforç i la tasca diària.

En categoria femenina, el mini INNOVATEC SECURITY tornà a la competició davant un superior La Salle que va vèncer per 70 a 20. Les nostres nines estan creixent i millorant dia a dia i, malgrat el resultat, l’equip té un gran futur per davant.

 

LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ SEGUEIXEN EN UNA GRAN DINÀMICA

Tercera victòria consecutiva de les nostres séniors davant Sa Indioteria en un partit en que les nostres varen dominar de principi a fi gràcies a un alt ritme competitiu i a una gran qualitat individual i grupal. Victòria 74 a 41 per seguir al cap davant de la taula classificatòria. Dessitjam a na Guida i a na Marina que es recuperin aviat de les lesios que patiren.

 

GRAN PARTIT DE LES JÚNIORS RT. EL PINO, DELS JÚNIORS LABORATORI22, DELS CADETS RT. XINXERAM I DE LES CADETS RT. ES CRUCE.

 

Les nostres júnior visitaren la illa d’Eivissa en una nova jornada de la lliga interilles. Disputaren un partidàs contra Ca’n Cantó que es decidí en els darrers segons en favor de l’equip local però que no desmereix gens la gran tasca feta per les nostres. Al final el marcador mostrà un ajustat 73 a 72.

Els júniors Laboratori22 acabaren la primera fase de la competició vencent de manera clara als companys de Porto Cristo per 96 i 50 i acaben en tercera possició de la lliga.

El júnior RT. ES PARC va jugar contra el Cide i va caure per 79 a 69. Malauradament en Joan Pascual, jugador del nostre equip, va patir una greu lesió de la qual esperam es recuperi el més aviat possible. Per la seva banda, els cadets Rt. Xinxeram iniciaren l’any amb una gran victòria per 52 a 89 davant el CB Llucmajor que recompensa la gran tasca que està fent l’equip des de l’inici de la temporada.

Per la seva banda, les cadets Rt. Es Cruce varen jugar un bon partit davant la UE Llosetina i s’emportaren el triomf per 34 a 48.

Els cadets BOTIGA SENYORETS varen perdre a casa davant el Bahía, equip superior, per 37 a 68 i els cadets CREUERS ILLA BALEAR competiren en un parti d’alt nivell contra el Ciutat d’Inca.

 

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR, ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS-FORN CA N’AMER I LES INFANTILS BUFETE PERELLÓ DEBUTAREN AMB VICTÒRIES

 

Els nostres infantils Pastisseria Ramis- Forn Ca n’Amer varen jugar a casa davant l’Hispània i varen imposar el seu físic i la seva qualitat per tal d’iniciar la segona fase de la competició amb una victòria clara per 67 A 39. Per la seva banda, els infantils Opticalia Manacor varen jugar un gran partit a Sant Josep a on la igualtat i l’emoció varen ser-hi molt presents. Al final gran victòria dels nostres per 54 a 60.

El nostre infantil especial, OFI-ILLA va jugar contra un dels millors equips de la competició, el Consell i es veren superats per un contundent 117 a 67.

Les nines de l’infantil Bufete Perelló iniciaren la competició a casa amb una victòria molt treballada davant el Joventut Maria de Sóller per 33 a28.

L’equip SONSÒNIA CENTRE AUDITIU va competir contra l’Inca acabant el partit amb un 11 a 41 favorable a les inqueres.

 

NA PAULA GINARD I NA VICTORIA LLABRÉS DEL MINI FEMENÍ INNOVATEC SECURITY PARTICIPAREN A LA SESSIÓ DE MINIBASKET DAYS

Les dues jugadores mini del nostre club foren seleccionades per participar a una nova sessió dels minibasket days que organitza la FBIB. Una experiència d’aprenentatge i millora per a les dues joves esportistes. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: