Crònica del club Bàsquet Manacor

10 EQUIPS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PARTICIPEN AL 18è TORNEIG D’ALAIOR DE BÀSQUET BASE

L’equip mini femení INNOVATEC SECURITY, els equips infantils femenins FORN CA’N TÒFOL i BUFETE PERELLÓ, els equips infantils masculins OPTICALIA MANACOR, PASTISSERIA RAMIS i OFI-ILLA, els equips cadets femenins RT. ES CRUCE i CRONOMOTOR i els equips cadets masculins XINXERAM i CREUERS ILLA BALEAR participaren des de dia 13 a dia 16 d’Abril en el Torneig organitzat pel Jovent d’Alaior. En el Torneig hi participaren 64 equips provinents de Mallorca, Menorca, Catalunya, València i Anglaterra.
Va ser una experiència esportiva, de convivència, d’equip i de club excepcional a on tota l’expedició del nostre club, jugadors, jugadores, cos tècnic i famílies varen disfrutar al màxim.
De d’aquí volem agrair la gran tasca dels entrenadors i entrenadores del club, el gran comportament dels nostres nins i nines dins i fora de la pista i la confiança i suport de les famílies.
GRAN PAPER DE NA MARIA ANTÒNIA VADELL, NA MARIA DEL MAR ORDINAS I EN JOANMA BERNABÉ ALS CAMPIONATS D’ESPANYA AUTONÒMICS
La selecció balear infantil femenina amb na Maria del Mar Ordinas com a representant del nostre club aconseguí el Campionat en categoria preferent derrotant en una emocionant final a la selecció del País Basc per 68 a 64. Per la seva banda, na Maria Antònia Vadell va ser una peça clau en el subcampionat aconseguit a categoria preferent per la selecció cadet femenina. La selecció cadet, també a les seves files amb dues manacorines més, n’Aina Pérez i na Maria Llodrà, va fer un excel.lent campionat i només va ser superada per Aragó a la final per un ajustat 60 a 62.
Finalment, en Joanma Bernabé, seleccionadors mini masculí aconseguí mantenir la plaça a la categoria especial, competint partit a partit contra les millors seleccions autonòmiques d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: