Crònica del Club Bàsquet Manacor

ELS INFANTILS CREUERS ILLA BALEAR ACABEN EN SEGON LLOC DEL CAMPIONAT DE LLIGA.

Infantil Creuers Illa Balear
Partidàs dels nostres infantils a la pista del Sant Josep en la final del seu grup. Els dos equips oferiren un gran espectacle arribant a un final molt ajustat que s’emportà el Sant Josep per 88 a 83. Excel.lent temporada dels nins dirigits per en Toni Llodrà i en Miquel Mascaró.
LES SÈNIORS BUFETE PERELLÓ ES CLASSIFIQUEN PER A LA FINAL A 4 DE LA LLIGA INSULAR.
Sénior Bufete Perelló
Gràcies a la victòria de les nostres jugadores davant el Campos per 55 a 49 l’equip s’ha classificat per disputar la final a 4 de la categoria. El partit de semifinals serà dia 13 de juny a Bàsquet Pla. D’altra banda, destacar les mostres de suport de tot l’equip a na Maria Àngela, lesionada al genoll. Des d’aquí li mostram tot el nostre suport!
LES INFANTILS ADVOCATS JOAN PICÓ ACABEN EN PRIMER LLOC DE LA FASE REGULAR I LES JUGADORES DEL BENZINERES FEBRER MARTÍ SUPEREN LES SEMIFINALS DE LA FINAL A 4 CADET FEMENÍ.
Infantil Advocats Joan Picó
Malgrat la derrota al darrer partit de lliga davant l’Andratx, les nostres nines acaben en primer lloc del seu grup i disputaran la final a 4 de la seva categoria com a caps de sèrie. A partir de dia 13 lluitaran per estar a la final.
Per la seva banda, les nostres cadets venceren al Campos i es guanyaren l’accés a la final de la seva categoria davant l’Andratx.
Enhorabona als dos equips!!!
ELS MINIS OPTICALIA MANACOR ACABEN PRIMERS DE GRUP I ELS PREMINIS SONSÒNIA CENTRE AUDITIU MOSTREN LA SEVA GRAN EVOLUCIÓ.
Els minis de categoria especial venceren a casa al Llucmajor i s’han classificat per la segona fase com a primers de grup.
Premini Sonsónia Centre Auditiu
Els nostres preminis milloren dia a dia i així ho mostraren davant La Salle de Palma. Els nins entrenats per en Jeroni Brunet competiren al màxim el partit i ens feren disfrutar gràcies a les bones jugades i a la intesitat defensiva.
En altres partits de la jornada els cadets CRONOMOTOR venceren a casa del Binissalem i els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA guanyaren dins Hispània per dos punts, 59 a 61.
Els nostres júniors PEUGEOT GRUP COLL finalitzaren la lliga regular perdent contra el Sant Josep per 42 a 52.
Els minis OFI-ILLA jugaren amb els companys de Porto Cristo un partit a on els nins des Port foren millors, el nins del mini BICICLETES CALDENTEY guanyaren al St. Maria per 67 a 36 i les nines del mini ABBACINO disputaren un partit molt igualat que s’emportà el Santanyí per 40 a 43.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: