Crònica del Club Bàsquet Manacor

EL MINI FEMENÍ ABBACINO I EL MINI MASCULÍ BICICLETES CALDENTEY DISPUTAREN LES FINALS DE LES SEVES LLIGUES

Les nostres minis jugaren la final del grup 4 a casa del Joan Capó de Felanitx. Les nostres nines competiren al màxim però les companyes de Felanitx tingueren més encert i foren justes vencedores. Tot i això, espectacular la millora de les nostres nines al llarg de la temporada!
Mini femení Abaccino
Per la seva banda, els minis jugaren a casa de Sant Francesc Llops la final del grup 6. Fou una final deslluïda per la data i l’horari en que es disputà i que motivà que només cinc jugadors del nostre equip poguessin disputar-la. Tot i això, els nostres nins feren el possible per competir i per disfrutar al màxim del darrer partit de la temporada. Al final no es pogué aconseguir la victòria però finalitzam la temporada amb una gran progressió des de l’inici de curs!
Enhorabona als dos equips i als seus entrenadors i entrenadores!
Mini masculí Bicicletes Caldentey
N’AINA PÉREZ I NA MARIA LLODRÀ CONVOCADES AMB LA PRESELECCIÓ INFANTIL BALEAR
Les jugadores del nostre Club varen participar en una nova convocatòria de la preselecció balear infantil femenina a Sa Pobla. Una nova experiència de formació i aprenentatge per a les dues amb la il.lusió de poder formar part de la selecció definitiva.
Maria Llodrà i Aina Pérez
HOMENATGE DEL CLUB ALS NOSTRES REPRESENTANT AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET I ALS JUGADORS I A LES JUGADORES JÚNIOR QUE ACABEN LA SEVA ETAPA DE FORMACIÓ
El Club, de la mà del president Xisco Miró i del vicepresidente Andreu Serra, entregaren un present a na Caterina Villalonga, a na Mireia Tous, a en Joanma Bernabé i a en Sergi Nieto per haver representat el nostre Club a les seleccions balears en el Campionat d’Espanya de Minibàsquet. N’Adrian Valbas i na Marina Pascual no varen poder assistir a l’entrega dels trofeus però rebran el seu present el més aviat possible!
D’altra banda, el Club també va retre homenatge a en Toni Llinàs, a en Toni Vives, a en Pere Vadell, a n’Adrià Pastor, a en Pedro García i a na Monste Roig per haver acabat la seva formació al nostre Club. Des d’aquí els desitjam lo millor en aquesta nova etapa i els agraïm tots els anys que hem pogut gaudir amb ells del nostre esport!
Sergi Nieto, Caterina Villalonga, Mireia Tous i Joanma Bernabé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: