Crònica del club Bàsquet Manacor

LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ SUMEN LA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA

Les nostres sèniors varen aconseguir la segona victòria en dos partits de la fase final de la lliga insular. Diumenge passat varen visitar la sempre difícil pista del CB Sa Pobla i, després de quinze minuts molt igualats, les nostres jugadores augmentaren el nivell de joc i aconseguiren vèncer còmodament per 56 a 90. A destacar també la tornada a les pistes després de varis mesos de na Cati Rexac.

Per la seva banda, els sèniors CÀRNIQUES SUNYER varen veure interrompuda la seva ratxa de victòries a la pista de CTEIB després d’acabar els quaranta minuts en un molt ajustat 79 a 77. El nostre equip inicià molt bé el partit però de mica en mica l’equip de centre de tecnificació va anar millorant. La segona part va tenir com a dominador incial el Centre, amb un joc més intens i encertat que el nostre aconseguint avantatges de fins a 9 punts. Tot i això l’equip manacorí remuntà i arribà a dominar per 2 punts però en els moments claus l’encert fou pels locals. Tot i la derrota l’equip està fent una gran temporada i es manté en les possicions capdavanteres de la lliga Balear Escribano.

 

L’EQUIP JÚNIOR LABORATORI 22 SEGUEIX AMB UNA GRAN DINÀMICA DE JOC I RESULTATS

Els nostres júniors Laboratori22 varen seguir mostrant un gran joc, aquest cop davant el Sineu, vencent per 58 a 47 a un equip que a la primera volta ens havia guanyat per vint punts. L’equip segueix creixent dia a dia de la mà d’en Mateu Cortès. L´únic emperò foren les lesions de n’Enric i en Pau als quals els dessitjam una pronta recuperació.

 

LES CADETS CRONOMOTOR ES QUEDEN A LES PORTES DE LA PRIMERA VICTÒRIA A LA LLIGA ESPECIAL

Les nines dirigides per en Bernat Gual competiren molt bé dins la pista del Bahía San Agustín i lluitaren fins el darrer segon per la victòria que es va escapar per un ajustat 60 a 58. Les errades sota cistella i l’excés de pilotes perdudes facilità el joc a les rivals. Tot i això la gran qualitat de les nostres i la competitivitat que tenen feu possible competir al màxim fins el final.

Per la seva banda, els cadets CREUERS ILLA BALEAR feren un molt bon partit davant el Sant Josep però l’encert en els moments claus no ens va donar la cara i, malgrat intentar-ho tot i no perdre mai la cara al partit, l’equip de Palma s’emportà la victòria de La Salle. Tot i la derrota per 63 A 80 l’equip d’en Toni Llodrà segueix mostrant una excel.lent evolució .

 

GRAN PARTIT DE LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL DINS ALCÚDIA

Les nines de l’infantil dirigit per en Xisco Miró feren un partit molt complet davant l’equip que de moment domina clarament la categoria. Gràcies a una gran intensitat defensiva i a moltes fases en atac encertades l’equip disputà la victòria fins a tres minuts del final. Quan l’equip estava competint al màxim tres accions individuals consecutives donaren la victòria a les locals. Al final el marcador reflexà un 70 a 47 que no fa justícia a la igualtat que va tenir el partit.

D’altra banda, els infantils OFI-ILLA jugaren a casa contra el Santa Maria perdent per 69 a 77. Els nostres jugadors mostaren una gran cara en algunes fases del partit però per poder competir al màxin nivell balear és necessari jugar amb intesnitat i energia durant els quaranta minuts. L’equip rival va fer valer el seu físic i va dominar els taulers, fet que decantà el marcador final.

Finalment, les nines de l’infantil SONSÒNIA CENTRE AUDITIU segueixen millorant pas a pas. Dissabte passat foren superades pel Pollença per 48 a 20 en un partit a on després d’un mal inici l’equip reaccionà i competí amb ganes a partir de la defensa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: