Crònica del club Bàsquet Manacor

El mini femení Sonsònia Centre auditiu, subcampiones de la Copa AON OR

Les minis han realitzat un gran torneig tot i la derrota a la final davant el B. Alcúdia.

El club està mol contents del gran esperit d’equip que han mostrat en els tres primers partits de la temporada! S’han esforçat, s’han ajudat dins la pista i fora d’ella i han mostrat que són un equip de jugadores que tenen un gran futur per davant!!! Enhorabona a totes i moltes gràcies a les famílies pel suport i el gran ambient que hem pogut viure!!!

Les infantils a Son Moix

Jugadores de l’infantil femení Benzineres Febrer Martí han participat en la presentació del B The Travel Band Mallorca Palma a Son Moix. Una gran experiència per a les nostres nines que han pogut conèixer els jugadors i jugadores i han pogut gaudir del bàsquet com a protagonistes dins la pista!

Primers partits dels equips minis masculins

El mini Creuers Illa Balear va competir al màxim contra el Consell però el major encert rival decantà el partit del seu costat. Per la seva banda, els minis Opticàlia Manacor jugaren el seu primer partit de la temporada amb l’Artà. L’equip mostrà una bona cara i es veren detalls del que pot ser aquest equip. Finament els minis Proagrup jugaren el primer partit a la categoria mini contra el Llucmajor i la inexperiència d’aquest equip de primer any i alguns preminis es notà. Malgrat el resultat estam segurs que aquest equip té un excel·lent marge de millora i de progressió!

Debut del premini femení

El premini Innovatec Security va jugar el seu primer partit amistós contra Zona5. Les nostres nines han mostrat moltes ganes de jugar i han tingut una actitud excel·lent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: