Crònica esportiva del Bàsquet manacor

TRES EQUIPS DEL BÀSQUET MANACOR ACABEN A UNA VICTÒRIA D’ENTRAR DINS EL CAMPIONAT DE BALEARS.

Els nostres júniors Restaurant ES PARC es jugaven dissabte passat a Eivissa una plaça al Campionat de Balears júnior. Fou un partit molt competit a on el factor camp va ser decisiu. Al final la victòria per 86 a 70 de l’Alcàzar va privar als nostres de poder accedir a la final a 4 de Balears.
Per la seva banda, les cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ havien de guanyar al Pla i esperar la derrota del Bahía a casa del Pollença. Les nostres nines feren bé la seva tasca, guanyant a casa a les nines del Pla però el Bahía també vencè el seu partit. Tot i acabar empatades al capdemunt de la lliga, l’empat afavoria a les de Palma.
Finalment, els nostres cadets C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS havien de guanyar per més de sis punts al Pollença, líder del grup. El nostre cadet va fer un gran partit però l’encert del rival i el domini del rebot decantaren el partit en favor del Pollença per 66 a 57.
Des d’aquí volem felicitar als tres equips que han fet una excel.lent temporada competint al màxim fins el darrer dia contra els millors equips de les nostres illes.
Un altre equip que ha lluitat fins el final, en aquest cas per entrar al Campionat de Mallorca ,ha sigut l’infantil CREUERS ILA BALEAR. Els nins d’en Toni Llodrà lluitaran per la cinquena plaça després de guanyar l’eliminatòria prèvia davant el Sant Josep per un clar 94 a 44. Excel.lent temporada també dels nostres joves jugadors.
En altres partits de la setmana, destacam el gran partit de les nostres preminis INNOVATEC SECURITY davant les companyes se Sa Pobla. La gran victòria de les infantils FORN CA’N TÒFOL per 79 a 48 davant Sa Indioteria i la de les nines de l’equip ADVOCATS JOAN PICÓ davant el Pollença per un sol punt, el gran partit fet pels infantils XINXERAM que perderen davant Madre Alberta però realitzant un gran partit i la gran millora dels nostres preminis OFI-ILLA que de cada dia juguen millor i ens feren disfrutar davant els companys de Llucmajor.
NA MIREIA TOUS, NA CATERINA VILLALONGA I N’ADRIAN VALBAS CONVOCATS DE NOU PER A LA PRESELECCIÓ BALEAR DE MINIBÀSQUET.
Els i les nostres joves esportistes segueixen participant de les concentracions de seguiment mini juntament amb els entrenadors del Club Joanma Bernabé i Sergi Nieto i l’entrandora del Club, Marina Pascual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: