Crònica esportiva del Bàsquet Manacor

DIA 14 DE SETEMBRE INICIAM UN NOU CURS A L’ESCOLETA DEL BÀSQUET MANACOR PER A NINES I NINS DE 4 A 9 ANYS

Els curs passat vàrem acabar el curs amb més de 70 nins i nines d’entre 4 i 9 anys i ara ja ens preparam per començar un nou curs amb molta il.lusió i ganes.
Aquesta temporada, na Magdalena Puigrós seguirà amb la coordinació esportiva i educativa de la nostra ESCOLETA. Na Magdalena, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet, comptarà com cada any amb un grup de entrenadors i entrenadores amb experiència i amb la titulació necessària per poder portar endavant la tasca educativa i esportiva amb la més alta qualitat.
L’ESCOLETA del Club Bàsquet Manacor començarà dia 14 d’setembre al poliesportiu de La Salle de Manacor. Els dies de l’activitat seran els DIMARTS i els DIJOUS de les 17:15 a les 18:15 i durant el mes de setembre podeu venir a provar de manera totàlment gratuïta.
Si voleu més informació o us voleu assegurar una plaça podeu telefonar al telèfon 637 203 152 o enviar un correu a basquetmanacor@gmail.com
Finalment, recordar que en el Club tenim 25 equips federats tant masculins com femenins i que qualsevol nin o nina que vulgui conèixer el bàsquet o vulgui seguir practicant el nostre esport en té les portes obertes de bat a bat.
Us animam a venir a conèixer la nostra tasca i a entrar a formar part de la gran família del Bàsquet Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: