Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

ELS INFANTILS OFI-ILLA I LES CADETS CRONOMOTOR ACONSEGUEIXEN UNES GRANS VICTÒRIES DINS POLLENÇA

Els nostres infantils de categoria especial varen aconseguir una gran victòria dins Pollença per 36 a 87 dominant el partit de principi a fi i mostrant una gran superioritat tant en el joc com en el físic. Una victòria molt merescuda pel gran treball que està portant a terme l’equip dirigit per na Marina Pascual.
Per la seva banda, l’infantil femení especial FORN CA’N TÒFOL va disputar un gran partit contra el CB Pollença. Després d’una primera part molt igualada l’equip pollencí portà el partit  a un terreny molt físic i al límit del reglament i les nostres nines no varen saber igualar el joc rival. Tot i això el nostre equip competí fins al final i acabà perdent per 46 a 59.
Els nostres infantils PASTISSRIA RAMIS foren superats a casa per l’Andratx en un partit a on els nostres nins no competiren amb l’energia suficient per fer front a un gran rival. Al final derrota per 39 a 65 en un partit que servirà per fer créixer als nostres jugadors.
Els infantils OPTICALIA MANACOR varen fer un gran partit a Hispania i, amb quatre jugadors de edat mini, varen competir al màxim forçant una pròrroga que s’emportà l’equip local per 76 a 75. Una gran mostra de la bona tasca d’aquest fantàstic equip.
En categoria femenina, les nines del BUFETE PERELLÓ perderen dins Felanitx en un partit espès de les nostres nines que tot i això competiren per la victòria fins els darrers minuts acabant en un 62 a 50 per les locals. A Manacor, les nines de l’equip SONSONIA CENTRE AUDITIU s’enfrontaren a un gran CB Sa Pobla que fou molt superior a les nostres nines i tancaren el marcador en un 12 a 62. Malgrat el resultat l’equip està millorant de manera individual i col.lectiva.
En jornada de dimecres, els nostres cadets CREUERS ILLA BALEAR caigueren a casa davant el Pollença, equip candidat al títol de lliga, fent un partit de menys a més i competint al màxim els dos darrers quarts. Derrota per 45 a 80. En categoria femenina les cadets CRONOMOTOR varen fer un partidàs i varen passar per sobre del Pollença per un clar 50 a 74 mostrant una gran versió en joc i en actitud.
El nostre premini femení AIXAM segueix mostrant una gran evolució setmanal i dissabte passat ens va fer disfrutar al màxim a casa del CB LLucmajor. Per la seva banda, els preminis PARERA ARQUITECTES varen disfrutar del seu partit contra els companys de Porto Cristo i mostraren el bàsquet que porten a dins.
Finalment, les júniors interilles RT. EL PINO  varen perdre a la difícil pista de La Salle per 69 a 38 en un partit a on la manca d’efectivitat en atac passà factura.
NA MARIA DEL MAR ORDINAS, NA MARIA ANTÒNIA VADELL I NA JÚLIA AGUIAR HAN ASSISTIT A LES CONCENTRACIONS DE LES SELECCIONS BALEARS
Na Maria del Mar Ordinas i na Júlia Aguiar en categoria infantil i na Maria Antònia Vadell en categoria cadet, han assistit al llarg del pont a les concentracions de les seleccions balears per tal de preparar el proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. A més, n’Aina Pérez i na Maria Llodrà, jugadores formades al nostre club i molt estimades per tota la família del Bàsquet Manacor també formaran part del combinat cadet que representarà les nostres illes al campionat nacional.
Enhorabona a totes elles per aquesta gran oportunitat de formació i aprenentatge!!!