Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

GRAN VICTÒRIA DELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER DAVANT EL LÍDER DE LA LLIBA BALEAR, EL CIUTAT D’INCA

Els nostres sènior i els inquers varen protagonitzar un d’aquells partits que fan afició. L’equip d’Inca arribava a Manacor imbatut des de l’inici de la temporada. Gràcies a una gran tasca en equip, a una forta defensa, a la qualitat del nostre planter i a una excel.lent direcció des de la banqueta el nostre primer equip masculí aconseguí una victòria de prestigi que ens permet seguir a la zona de playoff d’ascens. Al final 71 a 68.
LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ SEGUEIXEN IMBATUDES A LA FASE PEL CAMPIONAT DE LA LLIGA INSULAR
Les nostres séniors segueixen amb una excel·lent dinàmica de joc i resultats i varen aconseguir la sisena victòria consecutiva davant el CB Campos per un contundent 40 a 71. L’equip dirigit per en Joan Nadal segueix mostrant la seva qualitat i la seva gran tasca defensiva partit a partit i continua líder destacat de la categoria. El proper divendres necessitarem omplir el pavelló de La Salle en el partidàs que les enfrontarà al Felanitx, rival directe pel títol.
ELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR, ELS CADETS XINXERAM, ELS CADETS BOTIGA SENYORETS I LES CADETS RT. ES CRUCE ACONSEGUIREN GRANS RESULTATS
Els nostres cadets de lliga especial obtingueren un merescut i clar trionf davant l’Hispània per 77 a 48. Per la seva banda els nins del Rt. Xinxeram feren un gran partit per vèncer per un contundent 75 a 49 a l’Àgora Portals. Per la seva banda els nins del cadet Botiga Senyorets venceren dins Hispània per 55 a 65. En femení les nines del cadet Rt. Es Cruce varen guanyar un emocionant partit davant Hispània-Pla per 42 a 38. Les nines del cadet CRONOMOTOR foren superades per un Sa Pobla més intens , 70 a 53.
En categoria júnior, derrota ajustada dels júniors Rt. ES PARC per 73 a 71 a La Salle de Palma i derrota contundent de les júniors interilles davant el CTEIB per 21 a 85.
En infantil, derrota dels dos equips d’especial. El masculí OFI-ILLA caigué davant el Bahía per 55 a 93 i el femení FORN CA’N TÒFOL perdé dins Andratx per 71 a 63. L’infantil femení SONSÒNIA CENTRE AUDITIU també fou superat a casa pel Joventut Mariana per un marcador de 14 a 59.
Finalment, el mini masculí Vermell jugà a casa amb els companys d’Alcúdia i les nines de l’equip d’iniciació CUIDA TU CABELLO varen gaudir d’un partit contra els companys d’Hispània. La nota més positiva va ser el debut de cinc nines que fins ara no havien participat dels partits. Ens alegram molt de veure com aquest fantàstic grup de nines va creixent en nombre i en ganes de bàsquet!
NA PAULA GINARD I NA VICTORI LLABRÉS VAREN PARTICIPAR AL TORNEIG DE MINIBÀSQUET HIPOTELS ILLES DE BÀSQUET
Les dues jugadores del nostre equip mini INNOVATEC SECURITY varen estar seleccionades per formar part dels combinats mini que participaren al Torneig de minibàsquet organitzat per la FBIB. Fou una experència fantàstica per a les dues a on varen poder gaudir del bàsquet, de la convivència i de l’amistat juntament amb nins i nines d’altres clubs de les illes. També donar l’enhorabona a en Joanma Bernabé, entrenador del Club, que participà al Torneig coma seleccionador balear masculí de minibàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: