Crònica esportiva del Club Bàsquet Manacor

IMPORTANTS VICTÒRIES DELS JÚNIORS RT. ES PARC I DE LES CADETS CRONOMOTOR

Els nostres júniors Rt. Es Parc varen veure recompensada la seva gran tasca setmanal amb una gran victòria davant La Salle de Palma Ugui per 81 a 74. Gran partit dels al.lots dirigits per en Joan Nadal.
Per la seva banda, les cadets de lliga especial Cronomotor varen aconseguir una molt mersecuda victòria davant el Bahía San Agustín. Va ser un partit igualadíssim a on les nostres aconseguiren emportar-se el triomf per 63 a 61.
Els júniors LABORATORI22 es veren superats per l’Hispania per 50 a 76 i les nostres júniors d’interilles RT. EL PINO es veren superades pel Ca’n Cantó d’Eivissa per 60 a 72.
Els cadets de categoria especial CREUERS ILLA BALEAR perderen en la seva visita a Sant Josep per 61 a 46.
En categoria infantil, els infantils OFI-ILLA competiren amb un rival superior, el Sant Josep, que els va vèncer per 53 a 103. Per la seva banda, els infantils PASTISSERIA RAMIS superaren amb nota la seva visita al Sant Josep i guanyaren per un clar 46 a 79. En femení, les nines del SONSÒNIA CENTRE AUDITIU varen ser superades per La Salle de Palma tot i fer un bon partit en general per acabar amb un 68 a 17 al marcador.
En categoria mini, les nines del mini INNOVATEC SECURITY varen competir al màxim contra un gran rival, el Sa Pobla, i perderen 36 a 86. En canvi, els nins del mini BICICLETES CALDENTEY guanyaren el seu primer partit a la lliga especial davant el Consell per 79 a 83.
Aquest cap de setmana també vàrem poder veure en acció als preminis ARQUITECTES PARERA amb els companys de Pollença i a les preminis AIXAM davant les companyes de Santa Mònica. També disfrutàrem dels nins d’iniciació que jugaren front el Campos i les nines d’iniciació CUIDA TU CABELLO que jugaren amb els comapanys i companyes de Llucmajor.
En categoria sénior, primera derrota de la temporada de l’equip BENZINERES FEBRER MARTÍ davant el Joan Capó per un ajustat 47 a 52.
NA VICTORIA LLABRÉS HA SIGUT CONVOCADA AMB LA PRESELECCIÓ BALEAR MINI I EN PABLO FRANCES AMB EL COMBINAT ROOKIE INFANTIL
Na Victoria ha sigut convocada amb les quinze millors minis de les nostres illes per tal de formar part de la preselecció balear. D’aquesta convocatòria sortiran les dotze nines que representaran a les Illes Balears al Campionat d’Espanya de minibàsquet. Per la seva banda, en Pablo Frances formarà part d’un combinat infantil de primer any que competirà en un partit de preparació amb la selecció mini masculina, dirigida per l’entrenador del nostre club, en Joanma Bernabé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: