Crònica esportiva del Club Bàsquet Manacor

GRAN DERBI MANACORÍ ENTRE ELS INFANTILS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS I ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR

Dissabte passat vàrem poder viure a La Salle un partit molt especial, entre dos dels nostres equips infantils. Va ser un partit a on els dos equip van mostrar-nos la seva gran evolució i tot el bàsquet que porten a dins!
La victòria final fou pels al.lots dirigits per n’Antònia Porras, però més enllà del resultat, el més important va ser el bon ambient entre els dos grups de jugadors i veure les graderies plenes animant al Bàsquet Manacor!
DIADA DE L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR A NA CAPELLERA
Els nins i nines de l’Escoleta del nostre club varen disfrutar d’una diada de bàsquet a Na Capellera juntament amb altres clubs de la nostra comarca. Els més petitets i les més petitetes varen disfrutar de circuits psicomotrius amb la pilota de bàsquet com a protagonista i els més grandets i les més grandetes varen poder disfrutar de fer patidets amb els altres companys i comapanyes.
Tot un èxit de diversió i de participació pels nins i nines del Bàsquet Manacor.
NA VICTORIA LLABRÉS, EN PABLO FRANCÉS I EN JOANMA BERNABÉ PARTICIPEN A LES CONCENTRACIONS DE LES PRESELECCIONS DE MINI BÀSQUET
Na Victòria, jugadora del nostre equip mini Innovatec Security, va participar a la concentració de la preselecció balear mini. Tot i ser de primer any, na Victoria va donar mostres de lo gran jugadora que és i va poder gaudir al màxim d’una gran experiència de formació i de convivència.
Per la seva banda, en Pablo jugador de l’infantil Opticalia Manacor, va ser seleccionat per formar part del cobinat d’infantils de primer any que jugaren un amistós contra la preselecció balear mini. Una gran oportunitat d’aprenentatge ben merscuda pel nostre jove jugador.
Finalment, en Joanma Bernabé, entrenador del mini Bicicletes Caldentey, va participar a la concentració de Son Servera com a seleccionador balear mini masculí fent, des de ja fa uns anys, una gran tasca formativa i competitiva.
RESULTATS
Sénior Masculí Càrniques Sunyer 53 CCE Sant Lluís 64
CB Alcúdia 52 Sénior Femení Benzineres Febrer Martí 49
Infantil Femení Forn Ca’n Tòfol 56 CB Alcúdia-Consell 75
Infantil Femení Sonsònia Centre Auditiu 12 CB Montuïri 62
Infantil Femení Bufete Perelló 33 CB Calvià 45
CB Santa Maria 78 Infantil Masculí Ofi-illa 57
CB Andratx 54 Cadet Femení Cronomotor 36
CB Esporles 73 Cadet Femení Rt. Es Cruce 44
Cadet Masculí Creuers Illa Balear 87 Ciutat d’Inca 66
Cadet Masculí Botiga Senyorets 60 Sa Cabaneta 43
Son Cotoner 44 Cadet Masculí Rt. Xinxeram 58
CB Montuïri 61 Júnior Femení Rt. El Pino 54
Sant Josep 87 Júnior Masculí Laboratori22 61

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: