Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

LES JUGADORES DEL NOSTRE EQUIP JÚNIOR RT. EL PINO ACABEN LA SEVA ETAPA DE FORMACIÓ JUGANT EL DARRER PARTIT OFICIAL DE LA TEMPORADA

Dissabte passat vàrem viure un partit molt emotiu entre les nines del júnior Rt. El Pino i les companyes de Sant Josep. Va ser un partit molt especial ja que les jugadores júnior de segon any del nostre equip, na Joana Maria, na Laura, na Silvia, na Maria Bel, na Núria, na Mª Magdalena, na Nerea i n’Athenea jugaren el seu darrer partit oficial com a jugadores en edat de formació del nostre Club. Moltes d’elles iniciaren el seu camí en el món del bàsquet de ben petitetes en el nostre club i ara, uns anys després, finalitzen una etapa molt guapa que els ha portades a competir durant dos anys seguits a la màxima categoria del bàsquet júnior de les nostres illes. Dessitjam que la nova etapa que iniciaran en breu sigui tan increible i inoblidable com aquesta que ara han finalitzat. No mos oblidam de na Coloma Sansaloni, júnior de primer any, que enguany a causa d’una lesió no ha pogut disfrutar del bàsquet dins la pista de joc però que ha estat al costat de l’equip en tot moment. Finaliment, enhorabona a tots els entrenadors i entrenadores que han format part de la formació d’aquest fantàstic equip, molt especialment a en Rafel Pastor que ha fet una gran tasca educativa i formativa durant els darrers quatre anys, així com a n’Antònia Porras i a en Ricard Rubinat que han estat una peça clau en el creixement d’aquest equip.
NA MARIA DEL MAR ORDINAS PARTICIPA A LA MINI COPA DE LA REINA LIGA FEMENINA ENDESA CONVIDADA PEL VALENCIA BASKET
Na Maria del Mar Ordinas, jugadora del nostre equip infantil Forn Ca’n Tòfol
, va poder disfrutar de l’experiència de jugar la Mini Copa LF Endesa amb el Valencia Basket. Na Maria del Mar, juntament amb les seves companyes i cos tècnic va finalitzar la competició en sisena possició jugant contra els millors equips infantils d’Espanya. Una gran experiència de formació i aprenentatge per a la nostra jove jugadora que de ben segur torna de València amb una motxilla plena de vivències inoblidables. Enhorabona Maria del Mar!
NA MIREIA TOUS I NA CATERINA VILLALONGA HAN SIGUT CONVOCADES PER LA FEDERACIÓ PER FORMAR PART D’UNA SELECCIÓ DE JUGADORES INFANTILS DE PRIMER ANY.
Les dues jugadores del nostre infantil Forn Ca’n Tòfol formaran part d’un combinat de jugadores infantils de primer any que jugaran un partit amistós en el marc de la preparació de la selecció mini femenina pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Una gran experiència per a les dues per tal de seguir aprenent i disfrutant del bàsquet!
PARTITS DEL CAP DE SETMANA
CIDE 95 – MINI FEMENÍ INNIVATEC SECURITY 68
SENIOR FEMENÍ BENZINERES FEBRER MARTÍ 74 – SA POBLA 53
LA SALLE PALMA – PREMINI FEMENÍ AIXAM
MINI MASCULÍ D5 SPORT SHOP – ALCÚDIA
CIUTAT D’INCA 40 – INFANTIL FEMENÍ BUFETE PERELLÓ 47
INFANTIL MASCULÍ OPTICALIA MANACOR 44 – ANDRATX 76
CAPDEPERA – PREMINI MASCULÍ PARERA ARQUITECTES
SANTA MARIA 52 – INFANTIL MASCULÍ PASTISSERIA CA’N RAMIS 62
JUNOR FEMENÍ RT. EL PINO 47 – SANT JOSEP 55
ESPORLES 78 – JÚNIOR MASCULÍ LABORATORI22 78
INFANTIL MASCULÍ OFI-ILLA 78 – CONSELL 105
UGUI LA SALLE 69 – JÚNIOR MASCULÍ RT. ES PARC 67
CADET MASCULÍ XINXERAM 70 – CIUTAT D’INCA 49
SANT JOSEP 33 – CADET MASCULÍ BOTIGA SENYORETS 40
CADET FEMENÍ RT. ES CRUCE 31 – LA SALLE 61
SANTA MÒNICA 54 – CADET MASCULÍ CREUERS ILLA BALEAR 77
CADET FEMENÍ CRONOMOTOR 70 – SANTA MARIA 40
MINI MASCULÍ BICICLETES CALDENTEY 73 – CIDE 67
Premini femení Aixam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: