Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

NA MARIA ANTÒNIA VADELL, NA MARIA DEL MAR ORDINAS I EN JOANMA BERNABÉ REPRESENTEN EL BÀSQUET MANACOR EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Na Maria Antònia Vadell, jugadora del nostre equip cadet Cronomotor, i na Maria del Mar Ordinas, jugadora de l’infantil Forn Ca’n Tòfol, estan participant des de dia 9 d’abril fins dia 13 d’abril a Huelva en el campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Per a na Maria Antònia serà el seu tercer campionat després de participar en categoria mini, en categoria infantil i ara en categoria cadet i per a na Maria del Mar serà el seu debut representant la nostra comunitat. Una gran experiència per a les dues joves jugadores.
D’altra banda, en Joanma Bernabé, entrenador del mini Bicicletes Caldentey, participa com a seleccionador balear masculí en el Campionat d’Espanya de Minibàsquet que es disputa a Cadis. Un any més, en Joanma, portarà la batuta d’una generació de jugadors que competirà a la màxima categoria nacional.
Finalment, també volem donar l’enhorabona a na Maria Llodrà i a n’Aina Pérez, jugadores formades al nostre Club i actuals jugadores del CTEIB, que estan participant al campionat amb la selecció cadet femenina i a en Sergi Nieto, entrenador molt estimat al nostre Club, que forma part del cos tècnic de la selecció mini masculina.
L’EQUIP SÉNIOR CÀRNIQUES SUNYER SEGUEIX LLUITANT PER ENTRAR ALS PLAYOFF D’ASCENS A LLIGA EBA
Els nostres séniors estan realitzant una gran temporada i amb la victòria aconseguida a Menorca davant el CB Boscos- Menorca per 56 a 77 segueixen immersos en la lluita per la tercera plaça que els donaria el dret a jugar els playoff d’ascens a la lliga EBA, fita que seria històrica pel nostre club i amb el mèrit afegit de comptar amb un planter format quasi al cent per cent a casa. Ara venen tres partits a on l’equip ha de seguir competint al màxim amb ganes i il.lusió. Enhorabona a tot l’equip!!!
DISSABTE PASSAT VÀREM VIURE UNA GRAN DIADA DE BÀSQUET AMB ELS NINS I NINES DE L’ESCOLETA A LA SALLE
Els nins i nines de la nostra Escoleta, els seus familiar i els companys i companyes d’altres clubs de la nostra comarca varen poder disfrutar d’una divertida i entretinguda diada de bàsquet al poliesportiu de La Salle. Va ser una jornada matinera a on els més peques i les més peques del club varen realitzar circuits, jocs i partidets sempre amb la pilota de bàsquet com a protagonista.
DIA 13 D’ABRIL DEU EQUIPS DEL BÀSQUET MANACOR PARTEIXEN CAP A MENORCA PER PARTICIPAR EN EL 18è TORNEIG CIUTAT D’ALAIOR
Un total de deu equip del nostre club, el mini femení, dos equips infantil femení, tres equips infantil masculí, dos equips cadet femení i dos equips cadet masculí participaran del 13 al 16 d’abril en el Torneig Internacional d’Alaior. Els nostres jugadors i jugadores podran disfrutar del bàsquet competint amb equips de Mallorca, Menorca, Catalunya, València i Anglaterra i disfrutaran de quatre dies de convivència i diversió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: