Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ ES CLASSIFIQUEN PEL PLAYOFF D’ASCENS A LLIGA BALEAR

Després de la victòria dins Àgora Portals per 46 a 52 el nostre primer equip femení ha aconseguit la fita de classificar-se pels playoffs d’ascens a la lliga balear. Ha sigut un camí no mancat de dificultats però la bona tasca s’ha vist recompensada amb aquest premi que omple d’orgull a tota la família del Bàsquet Manacor. Ara queden dos partits de lliga per tal de decidir les possicions finals i la seu dels playoffs, i de ben segur que les nostres jugadores i el cos tècnic treballaran de valent per acabar el més amunt possible! ENHORABONA EQUIP!!!
Sénior Femení Benzineres Febrer Martí
Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER, afronten un cap de setmana a Menorca que els pot donar la classificació pels playoff d’ascens a lliga EBA. L’equip està treballant al màxim i, sigui quin sigui el resultat de la propera jornada, la temporada és i serà impresionant!
En categoria júnior, els jugadors del Restaurant ES PARC no pogueren aconseguir la victòria davant el Bahía San Agustín, perdent per un ajustat 73 a 77. Per la seva banda els júniors LABORATORI22 venceren dins Sa Cabaneta per 50 a 65 en un partit d’alts i baixos però que demostra la bona dinàmica del grup.
EL PROPER DISSABTE LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL LLUITARAN PER UNA PLAÇA AL CAMPIONAT DE MALLORCA
Dissabte dia 30 d’abril a les 9.15 del matí a La Salle de Manacor, les nostres infantils de lliga especial jugaran contra l’Andratx per una plaça en el Campionat de Mallorca que es disputarà a Alcúdia.
Les nostres nines estan fent una gran temporada i tindran l’oportunitat d’acabar la lliga a casa en un partit que de ben segur serà molt emocionant i que, en cas de victòria per més de vuit punts, donaria el premi d’acabar entre els quatre millors equips de la nostra illa. Esperam tenir les graderies de La Salle ben plenes per donar suport al nostre equip.
ELS MINIS BICICLETES CALDENTEY  I LES MINIS INNOVATEC SECURITY MOSTREN LA SEVA GRAN EVOLUCIÓ DINS LA LLIGA ESPECIAL
Els nostres dos equips mini de categoria especial estan realitzant un gran final de temporada I reflexen dins la pista l’excel.lent tasca que estan relaitzant els entrenadors i entrenadores amb aquests dos joves equips.
El mini masculí va competir al màxim divendres contra el Sant Josep perdent per un ajustat 83 a 79 i diumenge va guanyar de manera clara al Campos per 75 a 57. Per la seva banda, les nostres minis guanyaren el seu primer partit a la lliga especial davant el Campos per un espectacular 49 a 92 demostrant la gran progressió que ha sofert l’equip al llarg dels mesos.
Mini Masculí Bicicletes Caldentey
ELS EQUIPS PREMINIS I ELS EQUIPS D’INICIACIÓ DEL CLUB SEGUEIXEN DISFRUTANT PARTIT A PARTIT
Els nostres preminis PARERA ARQUITECTES, les nostres preminis AIXAM MANACOR, els nins de l’iniciació masculí i les nines de l’iniciació CUIDA TU CABELLO segueixen mostrant setmana a setmana les seves ganes de bàsquet i la seva excel·lent evolució.
Iniciació Femení Cuida Tu Cabello
És una gran alegria pel nostre Club poder comptar amb aquests jovenets i aquestes jovenetes que disfruten del bàsquet i ens fan gaudir al màxim!
Altres resultats:
INFANTIL MASCULÍ OFI-ILLA 78 – CB POLLENÇA 27
SANTA MARIA 75 – INFANTIL MASCULÍ OPTICALIA MANACOR 48
INFANTIL MASCULÍ PASTISSERIA RAMIS 84 – CB SA CABANETA 53
Júnior LABORATORI22

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: