Crònica esportiva del Club Bàsquet Manacor

SIS EQUIPS DEL BÀSQUET MANACOR ES CLASSIFIQUEN PELS PLAYOFFS PEL TÍTOL

Els minis D5 SPORT SHOP, els infantils OPTICALIA MANACOR, els infantils PASTISSERIA RAMIS, els cadets Rt. XINXERAM i els cadets BOTIGA SENYORETS jugaran les semifinals de les seves respectives lligues cercant una plaça a la final.
Els nostres minis D5 Sport Shop tenen asegurada, a falta d’una jornada, la seva presència a les semifinals del grup preferent B-1 després de vèncer en un gran partit als companys de Pollença per 70 a 85. Aquesta setmana es decidirà si acaben en el primer o segon lloc de la fase regular.
Per la seva banda, els infantils Opticalia Manacor i els infantils Pastisseria Ramis ens faran viure a La Salle la semifinal del grup E preferent. Divendres dia 3 de juny a les 20:00 els dos equips del nostre Club disputaran un partit que decidirà el pas a la final de diumenge a Andratx. Serà una festa pel bàsquet manacorí a on, de ben segur, viurem un gran espectacle tans dins com fora de la pista!
Per la seva banda, els cadets Xinxeram disputaran les semifinals del grup preferent F després d’acabar la fase regular en segon lloc, just per darrera de l’Esporles. L’equip dirigit per n’Andreu Serra ha fet una gran segona part de la competició i lluitaran al màxim pel títol de la categoria.
També en categoria cadet, els cadets Botiga Senyorets, aconseguiren la quarta possició de la fase regular del grup preferent E i jugaran les semifinals contra el líder de lliga, el Joan Capó de Felanitx.
Finalment, els júniors LABORATORI22 també acabaran la lliga entre esl quatre primers classificats i obtindran el premi de lluitar pel títol del grup preferent B-3.
FINAL DE TEMPORADA DELS EQUIPS D’INICIACIÓ I ELS EQUIPS PREMINI
Aquest passat cap de setmana acabaren les competicions d’iniciació i preminis.
El nostre Club va tenir la sort de poder viure un darrer partit entre els dos equips d’iniciació del nostre Club, l’iniciació masculí i l’iniciació femení CUIDA TU CABELLO. Va ser una gran festa per a tots els nins i nines i els seus familiars.
D’altra banda, els nines del premi AIXAM acabaren una excel.lent temporada jugant a casa contra les companyes d’Artà. Els nins del premini ARQUITECES PARERA realitzaren el darrer partit a Porreres, mostrant la seva gran evolució al llarg de la temporada.
PORTES OBERTES AL CLUB BÀSQUET MANACOR DURANT EL MES DE JUNY
El nostre Club obre les portes per a tots els nins i nines nascuts entre els anys 2018 i 2012 que vulguin conèixer el nostre esport i la tasca esportiva i educativa del nostre Club. Les famílies interessades podeu venir a conèixer la nostra tasca sense cap compromís i de manera gratuïta.
Els nins i les nines nascuts entre els anys 2018 i 2015 poden venir a La Salle els dimarts i els dijous a partir de les 17:15 fins les 18.15.
Els nins nascuts en els anys 2013 i 2014 poden venir els dimarts i els dijous de 17:15 a 18:30 a La Salle.
Les nines dels anys 2013 i 2014 poden venir a provar el bàsquet els dilluns de 17:15 a 18:30 i els dimecres de 17:30 a 19:00.
Els nins i les nines nascuts en els anys 2011 i 2012 poden venir a La Salle els dilluns i els dimecres de 17:15 a 18.30.
No us perdeu la possibilitat de conèixer el nostre esport en un ambient educatiu a on els vostres fills o filles podran gaudir del bàsquet i podran fer noves amistats.
Per a més informació enviar correu a basquetmanacor@gmail.com o enviar whatsapp al 667025063
DIA 24 DE JUNY COMENÇA EL DIVERBÀSQUET I EL CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA
Del dia 24 de juny als dia 1 de juliol de 9.00h a 14.00h el nostre Club organitza dues activitats pels nins i per les nines que vulguin disfrutar del bàsquet i l’activitat física durant la darrera setmana de juny. El preu de les activitats és de 80 euros per nin/a, 140 euros per a dos germans/es i de 180 euros per a tres germans/es.
El DIVERBÀSQUET  va adreçat a nins i  a nines del 2014 al 2018 anys que vulguin disfrutar del bàsquet, de l’activitat física, de jocs i d’activitats lúdiques en un ambient d’amistat i de diversió. És una activitat oberta tant per a nins i nines inciats en el bàsquet com per a nins i nines que mai hi han jugat.
EL CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA és un campus de bàsquet per a nins i nines de categoria premini, mini i infantil ( 2012 al 2008) que volen seguir millorant en el seu joc i volen disfrutar del bàsquet amb sessions de tècnica i tàctica i amb competicions de 3c3, de tir i d’habilitats.
Si us voleu apuntar podeu demanar el formulari d’inscripció al correu electrònic basquetmanacor@gmail.com o per whatsapp al telèfon 667025063.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: