Crònica esportiva del Club Bàsquet Manacor

ONZE JUGADORS I JUGADORES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PARTICIPARAN EN ELS CAMPUS TALENT ORGANITZATS PER LA FBIB

Un total d’onze jugadors i jugadores en categoria mini i infantil participaran al Campus Talent organitzats per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.
En categoria mini, en Rafael Servera, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Joaquín Júnior Alonso, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo, na Joana Sansó i na Victoria Llabrés seran els i les representants del nostre club en el campus que la Federació organitza amb els jugadors i les jugadores minis amb més projecció de les nostres illes.
En categoria infantil, na Caterina Villalonga, na Mireia Tous i n’Adrián Valbas seran els i les representants del Bàsquet Manacor. Tots tres tindran l’oportunitat de gaudir d’una setmana d’entrenaments amb els millors jugadors i les millors jugadores de categoria infantil de les Illes Balears.
NA JÚLIA AGUIAR ENTRA COM A RESERVA A LA SELECCIÓ BALEAR DE 3X3
Na Júlia Aguiar, jugadora cadet del nostre Club, ha estat seleccionada per formar part de la selecció balear de 3×3 en categoria U15. Na Júlia està entre les tres reserves de la selecció balear, un seleccte grup de jugadores de Mallorca, Menorca i Eivissa que diputaran un torneig nacional de 3×3 a Lleida els dies 23 i 24 de juliol.
Des d’aquí enviam l’enhorabona a na Júlia!
Caterina Villalonga, Adrián Valbas i Mireia Tous

Martina Suasi (4), Silvia Lorenzo (13), Victoria Llabrés (5) i Joana Sansó (3) Júnior Alonso (21), Rafael Servera (30), Arturo Valbas (6) i Dídac Gual (7)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: