Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

NA MARIA DEL MAR ORDINAS, JUGADORA DEL BÀSQUET MANACOR, CONVOCADA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA U14

Na Maria del Mar Odinas, jugadora formada al Club Bàsquet Manacor, ha sigut convocada per la Federació Espanyola de Bàsquet per formar part de la selecció espanyola u14 femenina.
Na Maria del Mar assistirà a la concentració del combinat espanyol del dia 7 al dia 13 d’agost a Íscar. Allà participarà de sessions de tecnificació i millora i participarà de diversos partits amistosos amb el combinat nacional.
Aquesta convocatòria suposa una gran alegria per a na Maria del Mar, per a la seva família, per a totes les persones que treballen en el dia a dia del nostre Club i per a tota la família del bàsquet manacorí. Un gran èxit formatiu i una notícia que ens omple d’orgull i d’alegria.
Dessitjam que na Maria del Mar disfruti molt d’aquesta gran experiència i que li suposi un gran creixement a nivell esportiu i a nivell humà.
Enhorabona Maria del Mar!
EL CLUB BÀSQUET MANACOR INICIARÀ LA TEMPORADA 22-23 AMB UN MÍNIM DE 24 EQUIPS FEDERATS
El nostre club està en constant creixement i evolució i de cara a la propera temporada seran un mínim de 24 equips els inscrits a les lligues federades de la FBIB.
Per primera vegada en la història recent del Bàsquet Manacor, el club comptarà amb la representació de dos equips sèniors a la màxima categoria balear.
El sénior femení BENZINERES FEBRER MARTÍ debutarà a la Lliga Escribano Femenina després d’aconseguir l’ascens de categoria la temporada passada. Per la seva banda, els nostres séniors CÀRNIQUES SUNYER, seguiran una temporada més com un dels referents de la Lliga Escribano Masculina gràcies a la línia ascendent que l’equip ha experimentat els darrers anys.
En categories de formació el nostre Club tindrà representació en totes les categories formatives balears, des d’iniciació ( nins i nines del 2015-2016) fins a la categoria júnior.
Un any més el nostre Club serà un dels tres clubs  amb més fitxes federatives de les nostres illes, fet que confirma la gran tasca formativa i educactiva que es realitza al Bàsquet Manacor des de la seva fundació al 1999.
A més a més, dia 13 de setembre donarem inici també a l’ESCOLETA del Bàsquet Manacor, per a nines i per a nins d’entre 4 i 10 anys. Una activitat esportiva i educativa que la temporada passada comptà amb més de 70 participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: