Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

AQUESTA SETMANA HAN COMENÇAT ELS CAMPUS DE LA FEDERACIÓ BALEAR DE BÀSQUET AMB LA PRESÈNCIA DE JUGADORS I JUGADORES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

Un total d’onze jugadors i jugadores en categoria mini i infantil participaran al Campus Talent, organitzats per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.
En categoria mini masculina, aquesta setmana en Rafael Servera, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Joaquín Júnior Alonso han iniciat el Campus Talent a Son Servera. Per la seva banda na Martina Suasi, na Sílvia Lorenzo, na Joana Sansó i na Victòria Llabrés seran els i les representants del nostre club en el campus que la Federació organitzarà la setmana que ve amb les jugadores minis amb més projecció de les nostres illes.
En categoria infantil n’Adrián Valbas està participant a Capdepera del Campus Talent Infantil i na Caterina Villalonga i na Mireia Tous seran les representants del Bàsquet Manacor en el Campus Femení que tindrà lloc la setmana que ve.
Enhorabona a tots els seleccionats i a totes les seleccionades. Tots tindran l’oportunitat de gaudir d’una setmana d’entrenaments amb els millors jugadors i les millors jugadores de categoria mini i infantil de les Illes Balears.
COMENÇA LA PRETEMPORADA DELS EQUIPS INFANTILS, CADETS, JÚNIORS I SÉNIORS
Aquesta setmana els equips de categoria infantil, cadet, júnior i sénior han iniciat la pretemporada de la mà del preparador físic del Club, en Jaume Febrer i dels seus respectius entrenadors i entrenadores.
A més, l’equip sènior masculí CÀRNIQUES SUNYER i l’equip sènior femení BENZINERES FEBRER MARTÍ realitzaran durant el mes d’agost una sessió setmanal a les instal·lacions del LABORATORI 22.

N’Arturo, en Rafa, en Júnior i en Dídac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: