Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

DIA 14 DE SETEMBRE TORNA L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

Dia 14 de setembre tornarem a iniciar un nou curs de l’ESCOLETA del Bàsquet Manacor. L’activitat, per a nines i nins d’entre 4 i 9 anys, es portarà terme els dimarts i els dijous de les 17:15 a les 18:15 al poliesportiu de La Salle de Manacor.
Na Nena Puigrós, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet, serà la coordinadora esportiva i educativa de l’Escoleta, a més de comptar amb entrenadors i entrenadores titulats, mestres i monitors i monitores de temps lliure.
El mes de SETEMBRE serà totalment GRATUÏT per totes aquelles famílies i els nins i les nines que vulguin provar el nostre esport. A partir del mes d’octubre la quota mensual serà de 20 euros. A l’ESCOLETA del Bàsquet Manacor hi trobareu un ambient educatiu a on la diversió, l’amistat i el desenvolupament psicomotriu i social són l’eix principal de la nostra tasca.
Per a més informació i per reservar la vostra plaça podeu telefonar al 637 203 152 o enviar un correu a basquetmanacor@gmail.com

 

LA PRETEMPORADA DELS 24 EQUIPS FEDERATS SEGUEIX EN MARXA

Els 24 equips federats del nostre Club ja estan en marxa, realitzant la pretemporada per tal d’inicar el mes de setembre i les competicions de la millor manera possible.
Els equips femenins i masculins des d’iniciació fins a mini realitzen sessions de bàsquet mentre que a partir d’infantil fins a sénior es realitzen sessions de preparació física de la mà de LABORATORI22 més les sessions de pista amb elks respectius entrenadors i entrenadores.

 

PORTES OBERTES DURANT EL MES D’AGOST DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

Al llarg d’aquestes darreres setmanes d’agost ja són molt els nins i les nines que han vingut a conèixer el nostre esport gràcies a les Portes Obertes del Club. Us informam que aquesta iniciativa segueix en marxa i que les vostres filles i els vostres fills poden venir a disfrutar del bàsquet a La Salle.
Mes informació al 667 025 063 i a les xarxes socials del Bàsquet Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: