Crònica esportiva del club Bàsquet Manacor

GRAN CAP DE SETMANA DE LES NOSTRES JÚNIORS BUFET PERELLÓ

Les jugadores dirigides per en Rafel Pastor i en Ricard Rubinat aconseguiren dues victòries que les situen en la lluita de les places que donen accés a la fase final de la lliga interilles.
El dissabte s’enfrontaren al Sant Lluís, aconseguint la victòria per 51 a 35 en un partit a on les nostres foren superiors de principi a final. El diumenge l’equip tornà a jugar, aquest cop contra un gran rival, La Salle de Maó. El partit començà molt igualat però gràcies a un gran segon quart i a un molt bon parcial en els darrers deu minuts de joc, s’aconseguí una victòria de molt de mèrit per 69 a 48.
En categoria júnior interilles masculina, el nostre equip MALLORCA SEA PARADISE va caure molt clarament a la difícil pista de La Salle de Maó per un contundent 108 a 58.
En categoria preferent, el júnior LABORATORI22 va ser superat per l’Artà per 57 a 73.
Pel que fa a la lliga Balear Escribano, els nostres dos equips sénior varen ser superats pels CTEIB. En categoria femenina l’equip BENZINERES FEBRER MARTÍ va caure per 51 a 88 i en masculí, els jugadors del CÀRNIQUES SUNYER acusaren les lesions per acabar perdent a Palma per 103 a 92.
ELS CADETS XINXERAM I LES CADETS RT. EL PINO PORTO CRISTO SEGUEIXEN A AMB UNA GRAN DINÀMICA
Els nostres cadets Xinxeram varen guanyar dins la difícil pista del Joan Capó per 50 a 62 i continuen amb una bona ratxa de resultats. Per la seva banda, les nines dirigides per n’Antònia Porres varen vèncer al Capdepera per 48 a 57 en un gran partit de totes les nines.
El nostre cadet PASTISSERIA RAMIS de categoria promoció masculina va guanyar dins casa del Llucmajor i segueix en la tercera plaça del grup 4. Per la seva banda, les nines del cadet FORN CA’N TÒFOL foren superades per un Sa Pobla que entrà molts més intents i inspirat a l’encontre.
El cadet masculí Negre de categoria preferent va guanyar a casa al Bàsquet Artà i es consolida en la segona posició del grup 2 de Mallorca.
ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR SEGUEIXEN IMBATUTS AQUESTA TEMPORADA
El nostre infantil de categoria promoció segueix invicte després de la seva victòria per 70 a 85 dins Madre Alberta. D’aquesta manera segueixen liderant el grup 3. En categoria femenina, les nostres nines de promoció segueixen amb una gran dinàmica gràcies a la victòria clara dins Sa Pobla per 19 a 70.
En categoria preferent, victòria dels infantils OFI-ILLA per 91 a 40 davant el Sineu en un partit molt complet dels
LES MINIS SERVIMEDIC I ELS MINIS SONSÒNIA CENTRE AUDITIU GUANYEN ELS SEUS PARTITS
Les nostres minis Servimedic venceren per 34 a 72 dins Sineu fent un excel·lent partit i els nostres minis Ofi-illa feren un gran partit davant el Llucmajor, amb un resultat final de 79 a 40.
Les nostres minis AIXAM MANACOR varen jugar amb les companyes de Sineu, mostrant una bona evolució, els nins del premini CAFÈS SAMBA mostraren totes les seves ganes i il·lusió jugant amb els companys de Campos i el premini femení va debutar a La Salle amb les companyes de Montuïri.
Júnior Masculí Laboratori22
Premini masculí Cafès Samba
Mini Masculí Sonsònia Centre Auditiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: