Crònica esportiva del club de judo Renshinkan

El Judo Renshinkan al campionat d’Espanya de Kates

En Manolo Peña i en LLuís Llull, representants de Balears a la modalitat de “Kime no kata”, varen estar presents aquest cap de setmana a Pamplona, seu final estatal dels campionats de kata escolar i de veterans.

En Manolo i en Lluís varen portar a terme una de les seves millors actuacions superant la puntuació de l’edició anterior. Una vuitena plaça és un bon resultat si tenim en compte l’alt nivell d’aquesta competició.

 

Campionat Escolar

4 representants del club del llevant  mallorquí varen prendre part a aquest macrocampionat. Totes les CA, prop de 1000 participants, atletes, tècnics, etc., varen estar presents a l’espectacular pavelló Navarra Arena de Pamplona. 

N’Adrià Cardoso va guanyar 2 rondes i va obtenir la setena plaça. N’Erik Lado va guanyar la primera Ronda, mentre que en Jaume Joan Mas i na Debora Briguitte Cordova no varen obtenir resultat.

Na Maria Vicent Olmedo, representant del Club de Venta d’Arabí d’Eivissa i els mallorquins Oeo Olier Espinosa i Sergi Ikeme Mascaró, del Judo Taikukan i Judo Can Pastilla, varen obtenir la medalla de plata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: