Crònica esportiva del club de judo Renshinkan

Passat de setmana intens pel judo del llevant mallorquí amb cinc activitats de diferent categories: junior senior, escolar, promeses, veterans, etc.

Joan Toni Arquellada, bronze al campionat universitari de Madrid

En Joan Toni, que estudia a Madrid, va participar al campionat autonòmic, amb uns combats de primeríssima qualitat, dels quals en va guanyar 5 per ippon i va perdre’n 1.

Lluís Llull, Bronze al campionat universitari de Catalunya

En Lluís, que estudia i viu a Barcelona, va obtenir un molt bon resultat després de guanyar dos combats i perdre’n un.

Marga Roig, Plata a la Super Copa d’Espanya de veteranes a Catalunya

Excel·lent el resultat de na Marga, que va guanyar tres combats i en va perdre un. Aquesta segona plaça és un gran resultat de cara al seu campionat d’Espanya.

Promeses, entrenament federatiu a Sencelles

Quinze varen ser les promeses que varen començar els seus entrenaments baix la batuta dels tècnics de la Federació Balear, les seves edats oscil·laven entre els nou i els 12 anys. El Pabelló de Sencelles va ser el marc escollit per a aquest intercanvi.

Setè entrenament de tecnificació

Onze esportistes del RSK estaven inscrits a aquest entrenament de tecnificació organitzat per la federació que va servir de prova de test de cara al Campionat d’Espanya fase sector junior i  el Campionat de Balears Escolar, que es portarà a terme a Menorca a principis d’Abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: