Crònica esportiva del Judo Renshinkan

Lluís Llull, plata al Campionat de Catalunya Junior

En Lluís Llull va obtenir un excel·lent resultat a Barcelona. El campionat de Catalunya és sense cap dubte un dels més potents d’arreu de l’estat. Amb un quadre eliminatori de 32 esportistes a la categoria de 66Kg, en Lluís va començar el seu camí cap a la medalla guanyant tres combats per la màxima puntuació. Al final, un error tàctic el va rellevar al segon lloc. Ara el seu principal objectiu és la fase sector, classificatòria per disputar la final estatal.

Adrià Cardoso, disputa la medalla a la “Super Internacional Copa de España Alicante 2022”

Els infantils i els cadets del club que dirigeix en Pep Mascaró, varen estar presents a Alacant, Adrià Cardoso, actual medalla de bronze a la final estatal 2021, va guanyar 3 combats, però en va perdre un a les eliminatòries, a la disputa posterior per la medalla, va perdre el combat contra el representants de Canàries.

Jaume Joan Mas va guanyar el seu primer combat al representant càntabre, va perdre el segon contra l’andalús i ja a la recta per a la medalla va perdre contra el canari, aconseguint el novè lloc a un quadre eliminatori de 43 esportistes.

Soy Theunisse, de la categoria cadet, va començar guanyant el seu combat, però un error de càlcul el va retirar de la competició sense opció a la repesca.

Eric Lado i Ismael Garcia, varen realitzar excel·lents combats però no varen obtenir resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: