‘Cuba: del somni revolucionari al desencís actual’, la nova conferència que el professor Martí Janer oferirà a l’Obra de Manacor

El professor Martí Janer participarà una vegada més en els Dilluns de lObra amb una nova i prometedora conferència que du per títol ‘Cuba: del somni revolucionari al desencís actual’, en què farà un breu recorregut per la història de Cuba, amb un esment especial al període històric conegut com la Revolució Cubana. Així mateix, ens explicarà com va néixer el règim (les dificultats a les quals va haver de fer front, la desaparició del camp socialista el 1989 i com ha sobreviscut d’aleshores ençà), i quines expectatives de futur té.

En Martí Janer Torrens és llicenciat en filosofia i lletres, professor d’ensenyament secundari i té el títol d’especialista universitari en història i cultura de les Illes Balears. A més, cal destacar que ja ha col·laborat anteriorment en els Dilluns de l’Obra amb les conferències ‘Noves nacions a l’Europa del segle XX’ i ‘La planificació lingüística a l’Europa contemporània’.    

La conferència tendrà lloc a la sala 1 de l’Espai Na Camel·la de Manacor (carrer d’en Tià de sa Real, 6), dilluns vinent, dia 2 de març, a les 20.00 h.                     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.