Darrers dies 2022: Disfresses i rialles pels infants del municipi de Manacor

S’acosten els Darrers dies i al municipi de Manacor els més petits podran gaudir de diferents espectacles d’animació infantil que es concentraran a patis de les escoles i altres espais públics. Els més petits podran celebrar i compartir les disfresses el proper dijous 24 de febrer, el Dijous Llarder, dia de la Rueta amb diferents activitats dividides per franges d’edat.

Manacor, el Dijous Llarder hi haurà animació infantil als següents espais a partir de les 17 h:

  • Pati del CEIPIEEM Simó Ballester, animació adreçada a infants d’entre 6 i 12 anys.
  • Pati del CEIP Jaume Vidal, animació adreçada a infants d’entre 12 i 16 anys.
  • Pati del Molí d’En Xema, animació d’infants d’entre 6 i 12 anys,.
  • Pati del CP Es Canyar, animació adreçada a infants d’entre 0 i 6 anys.
  • Pati del CEIP Sa Torre, animació adreçada a infants d’entre 0 i 6 anys.

Així mateix, el diumenge 27 de febrer a les 18 h a Manacor hi haurà una Ballada popular amb el grup Tramudança a la plaça Ramon Llull on tothom que ho vulgui hi pot anar disfressat.

Porto Cristo, el Dijous Llarder hi haurà animació infantil als següents espais a partir de les 17 h:

  • Plaça del Sol i de la Lluna, animació adreçada a infants d’entre 12 i 16 anys.
  • Plaça de ses Comes, animació adreçada a infants d’entre 6 i 12 anys.
  • Pati del Centre de Cultura, animació adreçada a infants d’entre 0 i 6 anys.

s’Illot, el Dijous Llarder hi haurà animació infantil i cercavila amb batucada amb un itinerari que sortirà a les 17 h de la plaça del Mollet cap a la rotonda del pont pel passeig, pujarà pel camí de la Mar fins a l’avinguda dels Pins. Després, anirà cap al carrer de l’Anfós, CEIP Talaiot, avinguda Rosella, camí de la Mar, cap al carrer Gira-sol, al poliesportiu girarà cap a l’avinguda del Llop fins al carrer Vauma, passeig davant la mar, avinguda dels Pins, carrer del Llop i acabarà al Poliesportiu.

Cales de Mallorca, hi haura animació infantil a partir de les 17 h al Centre Cívic.

El departament de Festes de l’Ajuntament de Manacor agrareix la col·laboració dels centres educatius i les associacions que han col·laborat per poder tenir una Rueta el més normalitzada possible donades les circumstàncies a nivell sanitari. Es prega a les famílies i assistents que compleixin amb les normes establertes, com ara l’ús de la mascareta obligatori a partir dels 6 anys, no menjar ni beure dins el recinte escolar, no fer ús dels espais educatius ni del material que es troba dins el recinte escolar i es prega que es tingui cura de l’entorn. En cas de famílies amb més d’un infant, es recomana que s’opti per l’animació orientada al més gran.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: