Debuten els equips Premini femení i masculins del Bàsquet Manacor

BON INICI DEL PREMINI FEMENÍ ESPRIT MANACOR

Bàsquet en estat pur, bàsquet educatiu 100%, sense marcador, sense expulsions per faltes, només aprenentatge i diversió: en això consisteix la categoria premini. Aquesta jornada va iniciar-se la lliga premini femenina, amb el debut de les més menudes del premini Esprit Manacor a la pista del Molinar. Ho van fer amb moltes ganes i esforç. A partir de la defensa van aconseguir moltes opcions de fer cistelles ràpides. També van fer bones accions en 1×1 i algunes molt bones accions en equip. Cal destacar que avui n’Alba, n’Alícia, na Núria, na Marta i na Martina han jugat el seu primer partit oficial i de ben segur que sempre en tendran un gran record! Enhorabona a tot l’equip per la gran actitud. Gràcies a les nines, als companys i a l’afició del Molinar pel bon ambient de bàsquet.

LA IL·LUSIÓ DEL PREMINI MASCULÍ AGRUPACIÓ MÚTUA
Primer partit oficial pel nostre joveníssim equip integrat per preminis de primer any i de jugadors en edat iniciació. A l’arribada dels nins a La Salle ja es podia veure una mescla d’il·lusió, excitació i nervis quan els miraves als ulls. Un grup amb moltes ganes que aquest any es divertirà molt amb el seu aprenentatge del joc, de la cultura esportiva i de la motivació per entrenar. Del partit de dissabte cal destacar la millora en el bot de pilota i el creixement durant el partit davant uns companys de Campos que els superaven físicament de bon tros. Enhorabona jugadors. Seguirem fent feina en la vostra millora!!!

EL PREMINI MASCULÍ OPTICALIA DEBUTA CONTRA EL LLOSETINA
Els nins de l’equip premini de segon any van jugar el seu primer partit de lliga. Van demostrar que en tenien ganes i vam poder veure la bona progressió que segueixen.
Evidentment hi ha molts d’aspectes que millorar i molt camí per aprendre i, de ben segur, l’equip anirà creixent a partir de la bona tasca dels entrenaments!! Enhorabona nins, a seguir gaudint del bàsquet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: