Demà dissabte Calçotada Popular i inscripció i sorteig d’entrades per a la final de copa

Els darrers tiquets per la calçotada d’aquest dissabte les podeu trobar a Papereria Cóndor i en el Cafè Can Moix.

NORMATIVA SORTEIG FINAL COPA DEL REI

​ El Barça ha arribat a una altra final, dia 25 de maig en l’Estadi Benito Villamarín de Sevilla el FC Barcelona s’enfrontarà al València i intentarà aconseguir la seva 31ª Copa, i la cinquena consecutiva.

​ Dissabte dia 16 de març, coincidint amb la calçotada, de les 10 a les 15h. en la nostra seu els socis interessats se podran inscriure i fer la petició d’entrades per a la final. Les entrades són de pagament i cada soci podrà inscriure un altre si ho troba oportú. En acabar de dinar, damunt les 15h. farem sorteig públic extraient 20 titulars i 10 suplents. Quan el club ens digui de quantes entrades disposam, per ordre d’extracció anirem assignant les entrades i informant a tots els socis.

Per aquest cas, la junta directiva efectuarà un sorteig amb els següents termes a tenir en compte:

1.- El procés tindrà lloc el dissabte dia 16 de març de les 10h. a les 15h. en la nostra seu a Felanitx (C/ Horts, nº 50), coincidint amb la calçotada popular.

2.- Hi podran optar​ tots els socis​ de la penya que estiguin al corrent de pagament de la quota 2018-2019, correctament censats abans de dia 16 de març del 2019.

3.- Queden exclosos els socis menors de 5 anys per la​ normativa​ de seguretat que aplica la Federació Espanyola de Futbol.

4.- Per accedir al procés el soci de la penya s´haurà de presentar físicament o mitjançant un representant acreditat, i manifestar el seu interès d´acudir a la​ Final.

5.- Només es permet un representant per soci. No pot venir una persona en nom de vàries.

6.- El soci s´identificarà amb DNI i carnet de soci de la penya 2018-2019, o carnet penyista FCB 2018 o 2019. De forma extraordinària es poden admetre només amb el DNI, si encara no han rebut el carnet de soci.

7.- Així com vagin arribant els socis, la secretària les anirà inscrivint en un llistat i atorgant un número, que se ficarà dins la bossa pel sorteig.

8.- En ésser les 15h. es tancarà el full d´inscripció, i es procedirà al sorteig públic davant els assistents.

9.- Les​ entrades​ són de pagament pels socis afortunats.

10.- Es trauran vint titulars, xifra que tenim com orientativa d’anteriors finals.

11.- Es trauran deu socis suplents, per si per qualsevol circumstància el titular renunciés, no hi pogués anar, o per altres vies poguéssim aconseguir més​ entrades.

12.- Si queden entrades sense assignar, una vegada coberts els titulars i els suplents, s’oferiran als socis inscrits per ordre d’arribada. És a dir, tindran preferència els inscrits més d’hora per davant dels inscrits més tard.

13.- El soci afortunat amb l’entrada​ no la podrà traspassar ni cedir a una altra persona, ja que si no en fa ús, el dret passa al primer soci suplent, i així successivament.

14.- Està absolutament prohibida la revenda o negoci amb l’entrada. Si tenim constància d’aquest fet, suposarà l’expulsió immediata del soci.

15.- Només en podrà fer ús la persona que l’obtingui en el sorteig ja que la nostra entitat transmetrà les dades personals al club (nom i DNI) i només aquesta persona (i no una distinta) podrà entrar amb aquesta​ entrada​ al camp. Les dades personals​ del​soci afortunat seran tractades per la Federació Espanyola de Futbol a efectes de seguretat. L’entrada durà el nom del soci afortunat.

16.- Una vegada es sàpiga quins socis de la penya han obtingut el dret a l’entrada, la junta directiva les informarà de les diferents opcions i alternatives de desplaçament.

17.- L’acte​ del​ sorteig serà públic, transparent i accessible a qualsevol soci que hi vulgui assistir, tant si té intenció de participar-hi com si no.

18.- Els socis de la PB Els Tamarells amb entrada assignada es comprometen a atendre aquesta normativa, així com la que disposi tant el FC Barcelona com la Federació Espanyola de Futbol envers aquesta final.

19.- Qualsevol dubte que tingueu al respecte ho podeu resoldre abans el sorteig enviant un correu a l’adreçapbelstamarells@gmail.com

20.- La Junta Directiva es reserva el dret de modificar aquestes condicions, sempre i quan sigui per una causa justificada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.