Demostració del Club Dojo Muratore a les Festes del Carme de Porto Cristo

El passat diumenge dia 10 de juliol es va realitzar la tradicional demostració a l’aire lliure del Club Dojo Muratore. Es va realitzar una classe d’uns 60 minuts a on es va poder apreciar la metodologia del Club: una metodologia basada amb el joc i la psicomotricitat.

Els petits i els grans que es varen desplaçar al Passeig de la Sirena de Porto Cristo varen realitzar la classe baix les directrius del professor del Club a aquesta localitat: Javi Reche. La majoria de practicants foren de Porto Cristo, encara que es varen desplaçar judokes de Manacor, Son Macià i inclús Costitx.

La classe va començar amb un joc per continuar amb exercicis de coordinació i les caigudes que van fer gaudir al públic assistent. A continuació es va poder veure diferents tècniques dels més grans del club i dels petits. A continuació, petits i grans van fer una demostració de diferents tècniques i jugant entre ells. Per finalitzar es va fer un joc per acabar.

Tots els assistents van poder portar-se com a record una bosseta de llepolies i un suc per el servei d’asseguradora “Javi Reche” i una tassa de la Federació de Judo i Esports Associats. Moltes gràcies a tots els assistents i a l’Ajuntament de Manacor per fer-ho possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: