Depekes, Sa Bresca i Ca’n Blau guanyen el tercer cincurs de mostradors de Fires i Festes i D5, el premi públic

En l’edició d’enguany 37 botigues i comerços han pres part en el concurs.

Els trenta-set comerciants que han enguany han engalanat el seus mostradors per participar en el concurs d’aparadors de Fires i Festes han sabut els guanyadors dels premis en un petit acte que s’ha celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament. Allà s’ha donat a conèixer que la botiga Depekes s’ha fet amb el primer premi del III Concurs d’Aparaors de Fires i Festes; la cereria Sa Bresca ha guanyat el segon premi i Ca’n Blau, que ha quedat tercer en la classificació del jurat.

Des de l’Ajuntament de Manacor la batlessa de Manacor, Catalina Riera, ha volgut agrair “la implicació de tots els comerciants i empresaris participants i molt especialment les ganes de fer lluir els comerços durant les Fires i Festes de Primavera; fer poble vol dir implicar tothom i vosaltres sou una part essencial de Manacor”.

El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon aparador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Fires i Festes de Manacor preveu un premi del públic. “Tothom que ha volgut ha pogut veure les propostes i participar en el concurs des del seu compte de Facebook per triar el premi del públic que preveu aquest concurs i enguany vull destacar que més de 22.000 persones han vist els mostradors”, ha explicat la regidora Maria Isabel Bauzà. Durant l’acte d’avui també han passat a recollir el seu premi de 100 euros els responsables de la tenda D5, que han aconseguit 421 “m’agrada” o “m’encanta” fins dia 28 de maig a les 13 h, moment en que es tancaren les votacions. Per això ha obtingut el premi del públic, que està dotat amb 100 euros.

El concurs de mostradors pretén contribuir a engrescar els comerciants del municipi a fer arribar les festes als seus establiments i per donar al·licients a tots aquells que s’esforcen a decorar els seus aparadors baldament no hi hagi premis, expliquen des de la delegació de Comerç. Al concurs hi han pogut participar tots els comerços i empreses ubicades al municipi de Manacor i que tenguin aparador, independentment de la seva activitat econòmica.

El tema que s’ha proposat desenvolupar en el concurs d’enguany ha estat ‘Manacor com a ciutat de compres’. S’ha triat perquè els participants poguessin combinar les seves creacions amb productes propis de l’establiment i els objectes que es considerin oportuns. , però el jurat tendrà en compte relació de la decoració de cada aparador amb les Fires i Festes de Primavera”.

1r premi
1r premi
2r premi
2r premi
3r premi
3r premi
Premi públic
Premi públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: