Descarregau el programa de les Fires i Festes de Manacor 2018

Les fires i festes ofereixen prop de 90 actes per a tots els públics, una fira renovada i concerts de franc fins al 3 de juny
Els Cossiers i el pregó encetaran el programa divendres que ve, dia 25 de maig.

A les darreries del mes de maig les Fires i Festes de Primavera arriben a Manacor i “ofereixen prop de noranta actes, concerts de franc, i tots els actes que any rere any formen part d’aquest programa de festes”, ha explicat el regidor de Festes, Mateu Juan.
De fet “les festes ens ofereixen espais i activitats perquè els manacorins i les manacorines ens relacionem, en gaudim i facem poble i amb aquest objectiu hi ha actes pensat per a tots els públics i totes les edats”, ha destacat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. “Mostrar-nos com la capital comarcal que som no seria possible sense la implicació de les diferents delegacions del consistori i de gran part de les entitats, col·lectius i persones que fan feina amb l’Ajuntament per poder oferir-vos l’immens llistat d’actes festius, culturals, esportius, educatius i comercials que celebrarem els pròxims dies”, ha afegit la batlessa.
Els diferents regidors que des de les seves delegacions participen en l’organització de les Fires i Festes han desgranat alguns dels principals actes que recull el programa d’enguany. Així el regidor de Fires i Mercats, Antoni Sureda; la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà; la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà; el regidor d’Esports, Miquel Perelló; i el regidor de Serveis Generals, Joan Sagrera, han acompanyat la batlessa i el regidor de festes durant la presentació del programa.

Divendres que ve, dia 25 de maig, es donarà el ‘sus’ a les Fires i Festes amb la sortida dels Cossiers i el pregó de Fires i Festes, que enguany anirà a càrrec de la Banda de Música de Manacor. Seguint amb la part musical de la festa, des de l’Ajuntament han anunciat que tots els concerts seran gratuïts, des del concert de La Loca Motora i del Grup Manacor , que dissabte dia 26 de maig ompliran la plaça Ramon Llull fins el concert de Rock Català que enguany farà pujar a l’escenari els Anegats, els Ocults i els Onion Rabbits, tot passant pel concert de Cloenda que comptarà amb Sinkope, Sexy Zebras i Jorra i Gomorra.

“Vos animam que ho aprofiteu tot, des del primer ball dels Cossiers fins a la desfilada de Carrosses i Comparses o la Jornada de Cuina que són el colofó del programa d’enguany”, han afegit des de l’Ajuntament. Des de les delegacions de Comerç i Fires i Mercats, el regidor Antoni Sureda ha destacat que la XXVII Fira agrícola, ramadera, industrial, artesana i esportiva de Manacor “presenta un nou impuls perquè en aquesta edició hem fet molta feina per mostrar el potencial esportiu de Manacor i, a més hi estan implicats molts dels comerciants i artesans del municipi que han sumat esforços per fer realitat una edició de la Fira que serà per recordar”.

Per descarregar el programa picau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: