Després de nous triomfs internacionals el duet Voicello actuarà, dijous dia 6 de setembre a l’Església Nova de Son Servera presentant el concert «Crossover Opera Pop»

Voicello, són un original duet format pel violoncel·lista felanitxer Biel Fiol i la soprano d’arrels manacorines Carme Gari, que combina la veu humana amb la veu del violoncel.Fa quatre anys que recorren Mallorca actuant a diferents Festivals i teatres. L’any passat decidiren enregistrar el seu primer disc i presentar un concert encara més innovador on combinen la música clàssica i la música moderna, que anomenen “Crossover Opera Pop”. Amb aquest espectacle duen una bona quantitat de concerts aquest estiu que els estan fent voltar per Mallorca i les Illes veïnes. I també a València al Festival de Música Hostes (Gandia), i els està conduint darrerament al panorama internacional, on han actuat a Anglaterra (Cheltenham), al Festival Internacional de música, Mil Lisbon 2018 International Music Network, i aquest agost han actuat a Itàlia amb un concert ben peculiar.

Era la primera vegada que actuaven a Italià el país de l’òpera i va ser una actuació molt original. El concert s’anomenava “Sunrise”, que significa a la sortida del sol, va ser el dilluns 13 d’agost a un poble anomenat Ortona. Quan els van proposar actuar a les 6 del matí a la sortida del sol, Carme i Biel és vam quedar impactats, ja que mai havíem tocat tan prest al matí, però varen rebre la proposta de molt bon grat per la il·lusió que els feia de viatjar i actuar a un país estranger. El lloc del concert era una platja, amb la sortida del sol darrera de les seves esquenes, amb el públic davant ells a «’l’arena», assegut en terra o a cadires de platja. El duet es van aixecar a les 03.30 del matí per estar ben desperts i tenir una bona forma física per l’actuació. El concert va esser un èxit.

A més de les actuacions internacionals aquesta temporada d’estiu Voicello han actuat a diversos festivals, entre ells “Nits Clàssiques de la Tramuntana”, que és un cicle de concerts que se celebra cada diumenge a les 20´30h. a l’Església de Deià, hi actuàrem el darrer diumenge de juliol. El 17 d’agost actuarem a Costitx, on s’han celebrat “Clàssics a Costitx”, i varen esser els encarregats d’obrir el Festival amb un concert el divendres 17 d’agost. El dimecres 29 d’agost hem actuaren a «Nocturs al Pati», un cicle de concerts que se celebra a Alcúdia, a la Biblioteca de Can Torró. I dijous dia 30 d’agost tancaren el cicle de concerts «Nits a la Fresca Andratx» al Castell de Son Mas.

A les passades Festes de Sant Joan de Son Servera, la pluja va impedir l’actuació que tenien programada. Actuació que si el temps no heu impedeix se celebrarà el proper dijous dia 6 de setembre a les 21.00 hores a l’Església Nova de Son Servera, on en Biel Fiol i Carme Gari components de Voicello presentaran en concert el fantàstic espectacle “Crossover Opera Pop”.
l’Entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: