Després de suspendre el Pregó i Concert de la Banda de Música de Manacor per la mort d’un turista, continuen les festes de S’Illot 2018

El passat divendres dia 10 a l’horabaixa, un jove turista de 24 anys, procedent de la República Txeca, que havia arribat a S’Illot el dia abans amb un grup d’amics,es va llançar a l’aigua a la zona del bufador de S’Illot, lloc ple de roques i a conseqüència dels cops va morir. Estaven allotjats al hotel Colombo, i els seus companys necessitaren assistència mèdica i psicològica.

Davant el fets, l’Ajuntament de Manacor va decidir suspendre el Pregó de Festes a càrrec de na Catalina Mesquida, i el tradicional Concert de la Banda de Música de Manacor.

El Pregó ha quedat ajornat per dia 19 (darrer dia de festes) a les 20h, a la plaça del Llop. En quant al concert de la Banda de Música ha quedat suspès fins l’any que ve.

El dissabte tots els actes programats es dugueren a terme. A les 07h el pescadors es van trobar davant la Nàutica i va començar el concurs, que va mantenir als pescadors ocupats moltes hores entre la sortida i la pesada del peix.

El capvespre hi va haver la trobada de pescadors infantils, i la festa Holi al camp de futbol.

La tradicional sombrillada del vespre i sopar a fresca que reuneix a familiars i amics, enguany va estar poc animada, al coincidir amb la Fira Nocturna de Sant Llorenç des Cardassar va tenir una forta competència,i moltes famílies i colles d’amigues i amics, optaren per assistir la Fira Nocturna llorencina.

Avui diumenge a les vuit del matí en Miquel «Inquero», un any més,ha organitzat la Trobada de pescadors infantils han participat en categoria fins a 9 anys: Joan Vidal, Marc Aguiar, Catalina Amer, Enea Paumir, Aran Nebot Pastor, i Noelia Reyes, la guanyadora ha estat Caterina Amer, 2on Juan Vidal, i 3er Marc Aguiar. En la categoria de 12 a 14 anys, en primera posició ha quedat en Miquel Puig, 2on Adrià Reyes, i 3er Miquel Nadal. Enhorabona a tots els guanyadors i a Miquel «Inquero», que cada any cuida de l’organització i fomenta l’afició entre els nins i nines de S’Illot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: