Dia 27 de setembre es clausura l’escorxador de Manacor

L’Ajuntament procedirà a clausurar l’escorxador de Manacor fins que compleixi totes condicions necessàries.

L’estiu passat es va tancar l’escorxador per tal de reparar-lo. Aquestes reparacions no es varen realitzar al complet i, tot i això, l’escorxador es tornà a obrir passats quatre mesos. Així, es portà a terme una pròrroga forçosa de nou mesos a la mateixa empresa que ho duia.

Aquest període de nou mesos havia de servir per preparar la documentació necessària per a treure-ho a licitació. No obstant això, no s’encomanà l’estudi d’explotació necessari per a licitar-ho.

Just entrar el nou equip de govern, l’Ajuntament encomanà l’estudi, que encara s’està elaborant.

Durant aquest estiu, i donat que l’escorxador es troba obert en unes condicions poc òptimes, l’Ajuntament hagué d’assumir fins a dues sancions. Una primera el vint-i-sis de juliol, per les actes emeses a la revisió de l’escorxador de dia set de gener, que té un valor de 23.600 €. I una segona el trenta-un de juliol, per les actes emeses dia tretze de desembre i vint de febrer, que té un valor de 8.500 €.

L’Ajuntament vol posar en constància pública aquesta realitat i exposar que dia 27 de setembre es procedirà a clausurar l’escorxador de Manacor fins que compleixi totes condicions necessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: