Dinar de la Tercera Edat de Cala Millor i presentació de les activitats

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor presidida per Bernardino de Arriba, va organitzar el divendres dia 15 de setembre, a un restaurant de la zona, un dinar per als socis per celebrar el final de la temporada d’estiu i presentar les noves novetats de les activitats per al proper curs que comença dia 2 d’octubre.

Entrealtres activitats hi haurà bingo i jocs de cartes a diari, i enguany ampliaran a tres dies el ball en línia degut a la gran demanda, així com balls de sevillanes, gimnàstica, tallers de memòria, tai-chi, etc. En quan a estades a hotels, la primera d’elles serà els dies 27,28,29 d’octubre a un hotel de la platja de Palma. El viatge d’aquesta temporada es decidirà el destí al començament de curs quan els socis pugin fer les seves propostes.

Al dinar hi assistiren el batle de Son Servera, Antoni Servera, la regidora de la Gent Gran, Marga Vives, acompanyats d’altres regidors de l’equip de govern. Cal destacar que l’Ajuntament de Son Servera, és un dels municipis que té més cura de la gent gran, tant al poble com a Cala Millor, tenen dos edificis grans i ben equipats per a la gent major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.