Dinar de Paella de la Gent Gran Punta de n’Amer

El dimarts dia 12 de setembre, festa de Santa Maria Patrona de sa Coma, l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer va organitzar la tradicional paella pels socis.

 

Un any més en Bernat Canoves, fou l’encarregat de fer cuinar dues gran paelles, comptant amb l’ajuda de Na Xisca, Emilia, Juani, i Àngela que des de les nou de matí començaren tots els preparatius. La presidenta Margalida Barceló, va agrair l’assistència dels socis i de tots els que ajuden i fan possible la festa.
Al dinar, a més, de nombrosos socis hi varen assistir el batle Mateu Puigrós, el delegat Nicolau Bordal, la regidora de la Gent Gran Maria Galmés, i el regidor de Medi Ambient Mateu Frau. El batle va felicitara l’associació i  totes les maries, i la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés va aprofitar l’ocasió per a convidar els socis a conèixer el nou mercat de Sant Llorenç, l’ajuntament posarà un autocar gratuït el proper dijous 28 de setembre per a tots els socis que hi vulguin assistir, així mateix passaran per Son Carrió per recollir  socis de la l’associació de Son Carrió.

Per veure’n totes les imatges, clicau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.