Dissabte 2 de novembre, gran concert de la Banda de Música de Sant Llorenç “El Món Dansa”

Després del fantàstic concert “Homenatge al poble de Sant Llorenç”, celebrat el passat 12 d’octubre a càrrec de la Unitat de Música de la Comandància Militar de Balears i la Banda de Música de Sant Llorenç, el director Pere Siquier, ens sorprèn amb un nou format de concert fusionant música i dansa, sens dubte un concert molt especial que no deixarà indiferent a l’espectador.

“El Món dansa” és un concert espectacular on a través de la música i del ball l’espectador podrà donar la volta al món sense moure’s de la seva butaca. Un concert ple de màgia i color que ens permetrà gaudir a parts iguals de música i dansa.

Per aquest concert la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida per Pere Siquier, contarà amb la col·laboració dels ballerins Víctor Uwagba, S’Estol des Gerricó, Pasodos, i Catalina Sebastià.

Així que no ens podem perdre aquest nou concert gratuït, programant pel proper dissabte, 2 de novembre, a les 20h, a l’Auditòri Sa Màniga.

Podeu recollir les entrades (gratuïtes) el mateix dia del concert a taquilla, a partir de les 16 h. No es fan reserves telefòniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: