Dissabte 9 de febrer, al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma. Concert de Voicello per celebrar l’aniversari del seu premiat primer disc

El dissabte 9 de febrer a les 20,30h, al Teare Municipal Xesc Forteza de Palma nova actuació del duet Voicello per celebrar l’aniversari del seu primer disc «Premi al millor disc de música clàssica de Balears Enderroc 2018» que aconseguiren per votació popular. Els acompanyaran al concert en: Tomeu Estaràs, Miquel Brunet, i Miquel Marqués.

Voicello, són l’ original duet format per Carme Gari i Gabriel Fiol, que combina la veu humana amb la veu del violoncel. Fa quatre anys que recorren Mallorca actuant a diferents Festivals i Teatres, l’any 2018 decidiren enregistrar el seu primer disc i presentar un concert encara més innovador on combinen la música clàssica i la música moderna, anomenat “Crossover Opera Pop”.

Amb aquest disc van aconseguir guanyar el 1er Premi Enderrock a la Música Clàssica Balear, gràcies a la votació de totes les persones que els estan recolzant. L’any 2018 ha estat un gran any per ells perquè han mostrat la seva música arreu de Mallorca, les Illes veïnades, a la Península i fins i tot a països estrangers com: Anglaterra, Portugal, Holanda o Itàlia. I estan pendents de tancar un nou contracta per actuar a Xina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: