Dissabte dia 16, IV calçotada popular a Felanitx

Amb l’actuació de Big Yuyu a C’an Moix i la inscripció dels socis per anar a la final de copa (places limitades).

Serà a partir de les 13 hores a davant la nostra seu (C/Horts, nº 50). El menú: calçots i carn a la graella (hamburgueses i salxitxes pels nins), salsa romescu, pa, vi i refrescs, ensaïmada, gelat i café; a més del baverall commemoratiu per qui no en tingui dels altres anys (fins que s’acabin). Entre els socis assistents a la calçotada hi haurà sorteig de viatges. Així mateix hi haurà rifa de diferents regals. Preu: adults 20 euros, i nins 10. Venda tiquets a Cafè Can Moix i Papereria Cóndor.

​ En acabar el dinar tindreu l’actuació dels Grollers de Big Yuyu en el Cafè Can Moix.

​ El lloc està limitat a unes 160 persones, i sempre hem omplert. Per lo tant, no vos torbeu a retirar el vostre tiquet si voleu tenir lloc assegurat. Ja les teniu a la venda.

​ El mateix dia 16, entre les 10 i les 15 hores, els socis de la penya es podran inscriure per demanar entrades per a la final de Copa que es jugarà el dissabte 25 de maig. En acabar el dinar es sortejarà entre els socis inscrits les entrades (de pagament) que ens atorgui el FC Barcelona. En una propera comunicació vos adjuntarem la normativa específica per accedir aquestes entrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: