Diversos jugadors i jugadores del Club Bàsquet Manacor participen en els Campus Talent de la Federació Balear de Bàsquet

Aquest mes d’agost, la FBIB organitza els Campus amb els jugadors i jugadores amb més projecció de cada categoria.

Aquests Campus serveixen per anar vegent la progressió dels nins i nines que poden formar part de les futures seleccions balears.
En categoria mini els nins i nines convocats  han estat n’Amàlia Riera, n’Aina Pérez, na Maria Llodrà, en Pau Cortés i en Francesc Joan Blanquer.
En categoria infantil els nins i nines seleccionats han estat na Maria del Mar Nadal, na Maria Antònia Vadell, en Joan Nadal, en Joan Santandreu, en Jaume Duran i en Pere Antoni Blanquer.
En categoria Cadet, en Toni Bennasar i en Pedro  Ballester també han format part dels combinats Talent de la nostra federació.Des del nostre club estam molt contents per la gran tasca feta al llarg dels anys per aquests joves jugadors i jugadores que amb molt de treball i esforç s’han merescut l’oportunitat de viure uns dies d’entrenaments d’alt nivell.
També cal destacar que en Joan Miquel Gomila, entrenador de categoria mini femení i de l’escoleta de bàsquet, també participarà del Campus mini femení com a entrenador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: