Dojo Muratore, una oferta completa y de qualitat.

Pocs clubs de judo poden presumir dels resultats i de l’oferta que pot presentar el Dojo Muratore.
Aquests dos darrers caps de setmana han estat molt intensos en quan a activitat federativa. El cap de setmana del 26 de febrer es va celebrar el Campionat de Balears de Katas, cadet i absolut. El Dojo Muratore, com dur fent els darrers anys, ha portat competidors a les diferents categories. A la categoria cadet va presentar la parella formada per en Josep Pérez i en Toni Pont, qui va quedar primera classificada i Campions de Balears. A la categoria absoluta, en el Ju No Kata, es va presentar la parella formada per n’Inès Morell i na Marisé Jara, quedant primera classificada i Campiones de Balears. Les dues parelles i la parella de na Joana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà, disputaran el Campionat d’Espanya de Katas el 29 d’abril a Pamplona.
El dissabte 5 de març al matí es va celebrar el I Control Promeses on van participar nins i nines de Son Macià (Andreu Serra, Sebastià Serra i Neus Caldentey), de Manacor (Juan Carlos Carrillo i Toni Cañabate) i de Porto Cristo (Dani Mascaró).
El mateix dissabte el capvespre es va celebrar el Campionat de Mallorca Infantil i Cadet on van participar en Mika Eichler (6 è classificat a la categoría cadet -66 kg), en Guillem Enric Duran (1r Classificat a la categoria cadet -73 kg) i en Sergi Bueno (1r Classificat a la categoria cadet -81 kg).
Agrair la tasca dels ajudants i participants com a jutges de Katas, cronometradors i àrbitres del club que permeten que tots puguin participar.
Desitjar-los que puguin seguir entrenant i millorant i així poder oferir un judo, un esport, complet a tots aquells que ho vulguin provar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: